Unele aplicatii necesita resurse mari de memorie, un procesor bun sau o placa video buna. Daca ai un sistem nou (W7) si un AV care papa resurse ( Kaspersky) se poate intampla. Cred ca e de la procesor; la mine cand este de la memorie ma anunta. Da si tu un search " Counter strike resurse", poate gasesti cat cere.
Ce RAM ai? Totusi nu cred sa ai sub 300 MB. Poate ai vreun consumator de resurse. Nu se intampla cand esti pe vreun joc spatial?
Unele aplicatii necesita resurse mari de memorie, un procesor bun sau o placa video buna. Daca ai un sistem nou (W7) si un AV care papa resurse ( Kaspersky) se poate intampla. Cred ca e de la procesor; la mine cand este de la memorie ma anunta. Da si tu un search " Counter strike resurse", poate gasesti cat cere.
VIRUS! Reinstaleaza windowsul si formateaza toate partitiile! Atentie si la windows, poate windows-ul care il instalezi chiar el sa fie problema. Daca nu reusesti nici cum, desfal si curata ramii si slotul de rami! Daca si atunci se blocheaza... du-te la unu' care se pricepe! Succes!
Fa-i o defragmentare a partitiilor, apoi o devirusare, utilizeaza un CCleaner, goleste memoria de cookiuri, scoate din startup programele care iti ruleaza ascuns dar care iti mananca din resurse, etc.
Cu alte cuvinte optimizeaza-ti pc-ul si nu-l cosmetiza doar! Vei avea numai de castigat!
1.sterge-l de praf
2.vezi sa nu fie de la sursa
3.probabil e full de tot felul de prog mai sterge din cele nefolositoare
Cate raspunsuri care nu te ajuta deloc iti dau un sfat curatal de praf ia o periuta si da pe ram pe la proccesor prin coolere/ventilatoare lustruiestel si incearca sa il pui undeva mai la rcoare nu e supra solocitat doar se incinge foarte rau . incearca sa cumperi cateva ventilatoare sa le pui pe carcasa
andra1223 întreabă: