| xBarbiieKelly a întrebat:

Stie careva de ce nu-mi merge Yahoo Massanger? straight face Cand intru sa bag parola si id-ul apoi dau Sing In, zice ca parola sau id-ul nu e bun straight face. Cand intru la niste prietene pe mass, merge.straight face Ce are? worried. Dau funda!

P.S. L-am sters de tot din calculator si l-am reinstalat, tot acelasi rezultat!

Răspuns Câştigător
| Aerys a răspuns:

Uita-te daca ai data si timpul correct setate pe calculator(in cele mai multe cazuri aceasta este problema)

| xBarbiieKelly explică (pentru Aerys):

Da, asta era! Multumesc mult :*

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauzele pot fi multe insa ma gandesc ca primul pas care ar trebui facut ar fi acela fie sa schimbi parola, fie sa dezinstalezi programul si apoi sa reinstalezi.

| xBarbiieKelly explică (pentru anonim_4396):

L.am dezinstalat si l.am instalat de vreo 20 de ori.straight face Si dc sa-mi schimb parola, din moment ce e buna? thinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru xBarbiieKelly):

Poti face si acest lucru ca nu te costa, exista o sansa sa rezolvi problema. In plus oricum este bine pentru siguranta contului sa schimbi parola din cand in cand. Eu ti-am dat doar o sugestie acum tu faci cum doresti, desigur.

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Mie mi s-a intamplat la fel, dar dupa cateva zile si-a revenit. Trebuie sa fie de la ei nu cred ca are legatura cu parola sau ID-ul.

| xBarbiieKelly explică (pentru TheTruthBeneathTheRose):

Da, dar la mine e asa de cateva luni.sad

| SteffAnnya a răspuns:

Pai s-ar putea ca cineva sa-ti fi stiut parola si dupa aceea sa o schimbe.I s-a intamplat la fel si unei prietene de-a mea si a trebuit sa-si faca alt id. straight face