Leptopurile si in general computerele nu vin la vanzare cu maximul de specificatii.
Numai in cazul in care dai comanda,atunci pun aia daca ceri tu,maxim de memorie,procesor,video,ori vin pe mai multe configuratii, pentru ca omu sa aleaga ce doreste fctie de ce bani are.
Nu stiu sa iti spun despre un laptop anume, depinde si ce doresti sa faci cu el, unia vor pentru jocuri, altii chestii uzuale.
Daca e pentru chestii uzuale eu as lua un macbook, bine nu stiu de banii aia ce ai putea lua.Am vazut macbook pe ebay sau amazon cu 300$ din 2015, f bun.
In rest daca este pentru folosire uzuala, nu recomand laptopuri cu wind, mereu o sa ai probleme.
Eu folosesc Apple din 2013 si de atunci nu am mai avut absolut nici o problema,nici macar sa mai citesc despre computere acum am mai citit cate ceva pentru ca am vrut sa pun si eu ceva memorie mai mare si un hard.
De aia am si intrat si pe aici,am mai citit una alta,ce intreaba lumea,mai aflu cate ceva interesant,chiar daca nu de aici,dar aici citesc ce unia intreaba, nu-s prea multumit de ce raspunsuri se dau, merg si aflu din alte surse.
Bine daca nu te ocupi normal ca nu stii chestii tehnice, le afli asa intimplator.
Calculatoarele cu wind is naspa, parerea mea, wind este slab rau.mai ales cand faci update, deja esti mort calculatorul nu mai ia comenzi, iti vine sa dai cu el de pamant.Nu vorbesc de chestii complicate,vorbesc asa la orice.
Pai ce fac, daca am calc si este setat sa faca automat update, gata deja ingheata.
Nu se compara cu Apple, la astea nici nu stii cand se face update, nici nu simti.
Plus de asta la wind dupa update te trezesti cu mai multe probleme decat aveai inainte la Apple merg toate si mai bine, plus nu simti cand se face update.
Scuze ca am scris asa mult si nu ce te intereseaza pe tine.
La bugetul asta, iesi mai bine cu unul SH. Cauta un magazin serios de laptopuri second. Eu am luat unul demult de la www.totalconvert.ro si sunt multumit si acum.
In functie de ceea ce vrei sa faci cu el, alegi si configuratia. Upgrade la RAM pot face majoritatea, dar daca il iei deja cu un 8gb si nu faci cine stie ce cu el, nu are sens sa investesti in ram.
Uite asa ceva:
https://pdmedia.ro/......i-Garantie
Mai tarziu mai poti sa adaugi 4GB RAM.
Pui un Windows 10 LTSC 2019 pe el si nu ai treaba - pana in 2029 ai suport software (la Windows 10 SAC e doar pana in 2025).
SSD-ul de 128GB este mai mult decat suficient pentru Windows.
Daca vrei spatiu mai mult, HDD USB 3.0.
anonim_4396 întreabă: