Buna Miruna,
Aici poate sa fie o problema de incompatibilitate cu placa grafica. Depinde si ce drive pentru placa grafica ai pus (probabil s-a updatat) si este o incompatibilitate cu Windows 7 pe care il ai instalat.
Pai, mi-am updatat placa grafica prin 2014, toamna nu mai stiu sigur, nu trebuia sa faca asa, windows-ul meu e compatibil cu placa grafica de la Intel, cand l-am primit era instalat deja driver Intel, trebuie sa fie si de la aplicatia aceea pe care am instalat-o.
Posibil sa fie de la aplicatia aceea pentru ca nu sunt compatibile. Parerea mea ca este de grafica, cauta sa-ti updatezi driver-ul la placa grafica.
Ok, deci (fara deci), multumesc oricum pentru raspunsuri, au fost utile intr-un fel Am vorbit cu unchiul meu si a zis ca problema poate sa fie si de la jocuri, ca atunci cand instalez un joc se amesteca prin foldere si cine stie peste ce folder windows s-a pus, si atunci cand il dezinstalez jocul se poate dezinstala si un folder windows, ca atunci cand dezinstalez jocul ma intreaba la aplicatie: Esti sigur ca doresti sa stergi jocul? si atunci normal ca noi dam DA! A si zis ca, chiar daca dezinstalez folderul cu jocul si datele lui degeaba, tot ramane pe pc. Si din cauza asta s-ar fi provocat probleme la driver. Trebuie sa reinstalez windowsu, a zis ca asa ar fi bine. Deci (fara deci) CAZ INCHIS, va multumesc pentru raspunsuri oricum
anonim_4396 întreabă: