Eu recomand ca jocurile sa ramana pe Windows 7 deoarece nu toate jocurile merg pe Windows 8 desi ai putea avea 2 Windows-uri: 7 si 8.
Acuma depinde daca poate sa suporte calculatorul 2 Windows-uri.
Nu sunt atat de sigur ca vei putea avea 2 Windows-uri, dar poti incerca.
Jocurile pe Windows 8 nu spun ca merg grozav dar merg.
Eu recomand ca Windows-ul 8 sa nu fie incarcat cu jocuri complexe.
Mai bine jocurile sa ramana pe Windows 7 (daca vrei sa ai 2 Windows-uri).
Sper ca te-a ajutat sfatul meu.
Buna.Uite aici cateva informatii cu privire la Windows 8:
Desktopul
Desktopul cu care sunteți obișnuit - cu bara sa de activități, cu foldere și pictograme - se află încă aici și este mai bun ca oricând, cu o nouă bară de activități și o gestionare fluidizată a fișierelor.
Securitate
Fiți mai în siguranță și actualizat în mod automat cu Windows Defender, Paravan de protecție Windows și Windows Update.
Viteză
Windows 8 se lansează mai rapid, comută mai rapid între aplicații și utilizează energia electrică mai eficient decât Windows 7.
Mouse, tastatură - și acum atingere
Windows 8 este perfect pentru PC-uri având doar un mouse și o tastatură, pentru cele cu ecrane tactile, dar și pentru cele care beneficiază de ambele. Indiferent de tipul de PC pe care îl aveți, veți descoperi moduri rapide și fluide pentru a comuta între aplicații, pentru a muta lucrurile și a trece fără sincope dintr-un loc într-altul.
Ecranul Start
Tot ceea ce vă interesează cel mai mult se află pe noul ecran Start. Dalele de pe ecranul Start sunt conectate la persoane, aplicații, fotografii sau site-uri web și cuprind cele mai recente informații, ca să fiți mereu la curent cu noutățile, dintr-o privire.
Merge cu dvs. oriunde
Imaginile, fișierele și setările dvs. se sincronizează ușor în cloud, ca să puteți ajunge aproape oriunde aveți nevoie.
Perfect atât pentru lucru, cât și pentru divertisment
Windows 8 vă oferă puterea de a naviga rapid pe internet, de a urmări filme, de a juca jocuri, de a vă îmbunătăți CV-ul și de a realiza o prezentare strălucită - totul pe un singur PC.
Vă păstrați toate fișierele
Dacă PC-ul dvs. rulează momentan Windows 7, fișierele, aplicațiile și setările dvs. se vor transfera cu ușurință la Windows 8.
Vă păstrați programele familiare
Programele care rulează pe Windows 7 vor rula pe Windows 8.
Cu siguranta jocurile de care ai mentionat vor merge pe Windows 8, din cate vezi este mai bun si decat Windows 7 si decat Vista.Si da, consuma mai putine resurse decat Xp-ul.Eu ti-l recomand, eventual un update la toate programele pe care le ai, cu Driver Reviver, ca sa te asiguri ca rulezi cu programe la zi.
Mult succes!
Wimdows 8 stiu ca nu este bun. ca merge foarte greu. totul se incarca greu. un prieten de al meu avea windows 8 si mergea foarte greu..debea putea vedea un film sau ceva in direct. acum are windows xp.si merge mult mai bine. de windows 7 nu stiu nimic. sper ca te'am putut ajuta! funda?
Te sfatuiesc sa ramai la win 7.PT. ca daca gandim logic Win 8 are nevoie de un sistem mai bun decat Win7, PETNRU CA ESTE MAI NOU SI MAI ANVANSAT.LUI WIN 7 II TREBUIE UN SISTEM MAI BUN PENTRU A RULA DECAT LUI WINDOWS XP SI LUI WIN 8 II TREBUIE UN SISTEM MAI BUN DECAT CEL PENTRU WINDOWS 7. funda?