| DuDstyrne a întrebat:

Stiu ca intrebarea asta a fost pusa de multe ori dar sper sa aflu un raspuns mai benefic, mai bun care sa ma faca sa -i dau funda! pot incepe prin prezentarea pc-ului meu(Fujitsu Siemens v5505, OS Windows 7 X86, ram:3Gb,video:356mb).As vrea sa stiu daca pot trece pe windows 8, adica fara probleme sa mearga un cs asa de plictiseala, sa mearga un pes 2013 sau 2012, mie in prezent imi merge in reluare dupa un meci si as vrea sa stiu daca e o diferenta la jocuri intre 7 si 8 adica ar merge mai bine pe 8? Am inteles ca, consuma si mai putin poate chiar ca xp? Astept niste raspunsuri! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Andrei123123 a răspuns:

Eu recomand ca jocurile sa ramana pe Windows 7 deoarece nu toate jocurile merg pe Windows 8 desi ai putea avea 2 Windows-uri: 7 si 8.
Acuma depinde daca poate sa suporte calculatorul 2 Windows-uri.
Nu sunt atat de sigur ca vei putea avea 2 Windows-uri, dar poti incerca.
Jocurile pe Windows 8 nu spun ca merg grozav dar merg.
Eu recomand ca Windows-ul 8 sa nu fie incarcat cu jocuri complexe.
Mai bine jocurile sa ramana pe Windows 7 (daca vrei sa ai 2 Windows-uri).
Sper ca te-a ajutat sfatul meu.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Uite aici cateva informatii cu privire la Windows 8:

Desktopul

Desktopul cu care sunteți obișnuit - cu bara sa de activități, cu foldere și pictograme - se află încă aici și este mai bun ca oricând, cu o nouă bară de activități și o gestionare fluidizată a fișierelor.
Securitate

Fiți mai în siguranță și actualizat în mod automat cu Windows Defender, Paravan de protecție Windows și Windows Update.
Viteză

Windows 8 se lansează mai rapid, comută mai rapid între aplicații și utilizează energia electrică mai eficient decât Windows 7.
Mouse, tastatură - și acum atingere

Windows 8 este perfect pentru PC-uri având doar un mouse și o tastatură, pentru cele cu ecrane tactile, dar și pentru cele care beneficiază de ambele. Indiferent de tipul de PC pe care îl aveți, veți descoperi moduri rapide și fluide pentru a comuta între aplicații, pentru a muta lucrurile și a trece fără sincope dintr-un loc într-altul.
Ecranul Start

Tot ceea ce vă interesează cel mai mult se află pe noul ecran Start. Dalele de pe ecranul Start sunt conectate la persoane, aplicații, fotografii sau site-uri web și cuprind cele mai recente informații, ca să fiți mereu la curent cu noutățile, dintr-o privire.

Merge cu dvs. oriunde

Imaginile, fișierele și setările dvs. se sincronizează ușor în cloud, ca să puteți ajunge aproape oriunde aveți nevoie.
Perfect atât pentru lucru, cât și pentru divertisment

Windows 8 vă oferă puterea de a naviga rapid pe internet, de a urmări filme, de a juca jocuri, de a vă îmbunătăți CV-ul și de a realiza o prezentare strălucită - totul pe un singur PC.
Vă păstrați toate fișierele

Dacă PC-ul dvs. rulează momentan Windows 7, fișierele, aplicațiile și setările dvs. se vor transfera cu ușurință la Windows 8.
Vă păstrați programele familiare

Programele care rulează pe Windows 7 vor rula pe Windows 8.

Cu siguranta jocurile de care ai mentionat vor merge pe Windows 8, din cate vezi este mai bun si decat Windows 7 si decat Vista.Si da, consuma mai putine resurse decat Xp-ul.Eu ti-l recomand, eventual un update la toate programele pe care le ai, cu Driver Reviver, ca sa te asiguri ca rulezi cu programe la zi.

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai vrea sa treci la windows 8? Eu am 7 si sunt multumit de el este cam slab optimizat win 8 la ora actuala, iar majoritatea utilizeaza 7.Recomand sa ramai la versiunea actuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune windows 8! Merg bine toate jocurile care merg pe windows 7 cu resurse aproximativ la fel.Deja sunt jocuri care nu mai ruleza pe Xp(vezi Crysis 3). Daca nu te deranjeaza interfata MetroUI da-i bataie fara grija.Eu il folosesc si pe laptop si pe PC.Merge perfect!

| anaa5 a răspuns:

Wimdows 8 stiu ca nu este bun. ca merge foarte greu. totul se incarca greu. un prieten de al meu avea windows 8 si mergea foarte greu..debea putea vedea un film sau ceva in direct. acum are windows xp.si merge mult mai bine. de windows 7 nu stiu nimic. sper ca te'am putut ajuta! funda?

| 3DEffect a răspuns (pentru anaa5):

Te-ai gandit ca prietenul tau putea sa aiba un pc praf care nu ducea bine windows8? La mine imi merge de 3 ori mai rapid decat 7 si e mult mai accesibil.

| robertpaul7001 a răspuns:

Te sfatuiesc sa ramai la win 7.PT. ca daca gandim logic Win 8 are nevoie de un sistem mai bun decat Win7, PETNRU CA ESTE MAI NOU SI MAI ANVANSAT.LUI WIN 7 II TREBUIE UN SISTEM MAI BUN PENTRU A RULA DECAT LUI WINDOWS XP SI LUI WIN 8 II TREBUIE UN SISTEM MAI BUN DECAT CEL PENTRU WINDOWS 7. funda?