| Bartulov a întrebat:

sunt admin pe un server de counter-strike, si cum is la gradul de helper, n-am acces la ban, si am doar la kick, gag din astea simple, si cum nu era nici un admin cu acces la restul am dat kick la un codat ce avea IP : 79.119.142.197, avea nick-ul Ionel, apoi a intrat cu nickul Bobex, iar pe acelasi IP : 79.119.142.197, si apoi am iesit de pe server, am facut topic pe forum pentru ca sa primeasca ban, si a fost banat si prins cu nickul MicutzulFoxy, avesta este un jucator fidel, care inca nu a cerut slot, si uitati acum, el a zis ce IP a avut el azi : 79.119.142.197, si imi pare ciudat ca seama mult IP cu primul de la Ionel, acuma nu stiu ce sa zic, toti oameni ce folosesc acea retea de net au la IP primele 2 parti identice sau conteaza pe sat/oras/judet cum sunt prefixele telefonice, nu am un raspuns concret sa ii dau la baiat ca a facut cerere de unban.
Astept raspuns, si tot cu aceasta o cazie as vrea sa stiu, cand se schimba si primele 2 parti din IP, tot la cate restartari se schimba IP complet la restartarea modemului?

Răspuns Câştigător
| CinevaNou a răspuns:

E ip de rds, asta se schimba la fiecare conectare. E posibil sa se fi interschimbat ip-ul intre ei. Deci daca banezi ip ala n-ar trebui sa sufere nimeni, ca oricum o sa li se schimbe ip la amandoi. Singura cale sa fii sigur e sa aiba steam si sa fie serverul cu steam. Steamid ala ramane unic.

| CinevaNou a răspuns (pentru CinevaNou):

Deci prima parte apartine rds pentru anumita zona din tara, a 2 a parte e pentru judet, iar ultimele 2 se schimba la fiecare conectare.
ps: ce server?

| Bartulov explică (pentru CinevaNou):

Flag.cs16.ro
Respawn & Fun (ak47 gold, csdm, camo, etc.)

3 răspunsuri:
| RoberttAnddrei a răspuns:

Contra unban, e unul si acelasi, nu are cum sa fie acelasi ip la doua persoane.