| 44mon a întrebat:

Salut TPU! Sunt fumător de aproximativ 10 ani și mă gândesc să trec pe țigară electronică. Îmi poate recomanda cineva ceva de începător, cât de cât okay și accesibil? Și cam cât costă lichidele și rezistențele, și după cât timp aproximativ trebuiesc schimbate? Și cam cât te costă lunar acest viciu? Prefer să răspundă doar cunoscătorii, mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| mastadont a răspuns:

Îți recomand modelele de la EGO AIO, e un chit care vine cu tot ce îți trebuie pentru a vapa, doar lichid mai trebuie să îți cumperi.
Eu îmi cumpăr de pe www.ivape.ro, acolo sunt cam cele mai bune prețuri și dau în jur de 70 de lei lunar cu tot cu rezistențe. Rezistența se schimbă o dată la câteva săptămâni, dar ai grijă ca prima dată când pui o rezistență nouă să torni și pe aceasta puțin lichid pentru a fi îmbibată căci altfel se va arde.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa te de fumat

| 44mon explică (pentru CristiDinBucuresti):

Și tu de internet happy

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru 44mon):

Nu cred ca se pot compara una cu cealată, țigara face cancer pulmonar, netul nu face cancer

Da știi că și tu o să mori, dintr-un motiv sau altul, nu? tongue

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru 44mon):

Da, dar una este sa mori din cauze naturale si alta este sa ti provoci moartea prin tigari alcool sau droguri, asta o faci cu buna stiinta adica te omori singur.

Dar ți-a cerut cineva sfaturile? Du-te pe stradă și spune asta oamenilor și o să îți iei croșeu sub bărbie. Crezi că nu e deja cunoscută treaba asta? Așa inteligent te crezi? Nu ești! Doar pierzi timp pe internet și probabil nu faci nimic cu viața ta, așa că scutește-mă!

Răspuns utilizator avertizat