Buna! eu sunt a 7-a, si imi place destul de mult geometria.La demonstratii incearca sa scrii mai intai ce ti se cere, si faci un fel de cruce mare...sus in partea stanga a crucii scrii i mare, adica informatii, iar tot in partea stanga jos scrii C, adica concluzii...in dreapta sus faci desenul, iar jos scrii rezolvarea ^^asa se fac demonstratiile organizate, iar daca nu incerci pe foaie nu cred ca o sa intelegi ceva, si daca incerci, sunt sigura ca o sa-ti placa^^succes la test!
1:Copiuteeeeeee!
2:incearca sa gASESTI UN MOD DE A INVATA MAI USOR adica un cantec sau incearca sa inveti pe derost ce ar fi mai greu deci...(cantecul)
Salut si eu sunt in cl a-6-a si eu dau teza inte-o joi trebuie sa inveti sa repeti tot ce ai facut sau congluenta=egale ce mare chestie...trebuie sa fii atent in clasa ca sa intelegi si sa faci din nou exercitiile pe care nu ai stiut sda le faci si in final o sa iti iasa.
imi dai funda?
Repeta teoremele si-o incearca din ce in ce mai mult sa rezolvi singur nu de la sfarsitul catrtii sau culegerii vezi la un prieten care stie mai multa geometrie si roaga-l sa iti explice
Repeta teoremele si incearca sa rezolvi exerciti trevuie sa te uiti atent si sa aplici teoreme
Eu as zice sa scrii pe masa apoi pui o carte sau ceva peste sa nu se vada
Trebuie sa iei lectiile in ordinea in care ti le-a predat profesorul apoi incepi sa le gandesti logic.Mi-a fost si mi-e greu prima data dar apoi o sa te inveti si o sa fie usor
temcurios236 întreabă: