| ralfy123 a întrebat:

sunt in clasa a- 6-a si joi dau teza la metematica crying Nota mai mare de opt nu am, sunt de 6 - 7 in cohi profesorului care binenteles nu il mai intereseaza ce note ne da deoarece el mai putin si iese la pensie si il doare in cur de noi si de mediile noastre.
Joi dau teza, iubesc algebra, ma descurc cu ea fac variante pentru teza din spatele culegerii mele de matematica pentru ca asa ne-a recomandat profesorul si ne va da exercitii de acolo.
Problema mea este geometria, nu ma descurc cu ea. Fac desenul, tot bine dar cand vad ca imi zice sa demonstrez ca aia in congruenta cu aialata si pffff mult.
Este o anumita ordine de a scrie congruientele si toate chestile alea?
Ieri am repetat 3 ore la algebra azi 1 jumate la geometrie dar e mult acolo. Sa-mi repet mult? Sau voi uita?

7 răspunsuri:
| BloodyLips a răspuns:

Buna! eu sunt a 7-a, si imi place destul de mult geometria.La demonstratii incearca sa scrii mai intai ce ti se cere, si faci un fel de cruce mare...sus in partea stanga a crucii scrii i mare, adica informatii, iar tot in partea stanga jos scrii C, adica concluzii...in dreapta sus faci desenul, iar jos scrii rezolvarea ^^asa se fac demonstratiile organizate, iar daca nu incerci pe foaie nu cred ca o sa intelegi ceva, si daca incerci, sunt sigura ca o sa-ti placa^^succes la test!

| PavelVladescu a răspuns:

1:Copiuteeeeeee!
2:incearca sa gASESTI UN MOD DE A INVATA MAI USOR adica un cantec sau incearca sa inveti pe derost ce ar fi mai greu deci...(cantecul)winking

| loveyoumebaby12 a răspuns:

Salut si eu sunt in cl a-6-a si eu dau teza inte-o joi trebuie sa inveti sa repeti tot ce ai facut sau congluenta=egale ce mare chestie...trebuie sa fii atent in clasa ca sa intelegi si sa faci din nou exercitiile pe care nu ai stiut sda le faci si in final o sa iti iasa.
imi dai funda?

| Cosmin_Cotia_2000 a răspuns:

Repeta teoremele si-o incearca din ce in ce mai mult sa rezolvi singur nu de la sfarsitul catrtii sau culegerii vezi la un prieten care stie mai multa geometrie si roaga-l sa iti explice

| Alex25Dudu a răspuns:

Repeta teoremele si incearca sa rezolvi exerciti trevuie sa te uiti atent si sa aplici teoreme

| Stefan_NoTe_1995 a răspuns:

Eu as zice sa scrii pe masa apoi pui o carte sau ceva peste sa nu se vada laughing

| danutbaiatfinut a răspuns:

Trebuie sa iei lectiile in ordinea in care ti le-a predat profesorul apoi incepi sa le gandesti logic.Mi-a fost si mi-e greu prima data dar apoi o sa te inveti si o sa fie usor