| Adita2010 a întrebat:

Sunt ingrijorat de ce acum la windows 7 index am:

Processor = 6.0

Memory(RAM) = 5.5

Graphics = 5.9

Gaming Graphics = 5.5

Primary hard disk = 5.9

Si inainte aveam asatonguerocessor = 6.0

Memory(RAM) = 5.5

Graphics = 6.6

Gaming Graphics = 6.6

Primary hard disk = 5.9

Intebarea este de ce acum am mai slab la index crying((( Cum pot sa am inapoi indexu mai bun ca cel de inainte:va rog chiar vreau sa il am inapoi. Funda

Processor = 6.0

Memory(RAM) = 5.5

Graphics = 6.6

Gaming Graphics = 6.6

Primary hard disk = 5.9

8 răspunsuri:
| 0x11111051 a răspuns:

Astea is note, si rezultatul este destul de bun. Se calculeaza pe o scara de la 0 la 7

| KinekT a răspuns:

Nu il poti avea. ai avut o nota la index dar cu aparitia noilor procesoare si placi video ti s-a scazut nota.

| Adita2010 explică (pentru KinekT):

Este tot windows 7 64 bit...

| Adita2010 explică (pentru KinekT):

Am acelasi procesor si placa video...

| KinekT a răspuns (pentru Adita2010):

Da tu ai aceeasi configuriatie dar cu aparitia noilor procesoare Intel 4th generation si placi video ca si ati radeon r9 290x sau nVIDIA geforce gtx 780ti nota ta a scazut deoarece au fost incluse si acestea. daca tu aveai nota 10 odata cu aparitia acestor piese tu vei avea 9 si ele vor avea 10...ai inteles?

| HaaPyYlife a răspuns:

Windowsu este altul. Are alte aplicatii cu alte memorii,,,, e cu grafica noua,, ocupa mai multa memorie. Iata de ce. Nu trebuie sa te ingrijoresti,, e normal. happy

| Mtz_Myhaytza_1996 a răspuns:

In acesc caz este vina driverului de la placa video care probabil nu exista instalat sau daca e poate sa fie o varianta mai veche sau chiar mai noua.Performanta e aceeasi! totul tine de driverul pe care il instalezi si la care ii dai update sau nu.

| Adita2010 explică (pentru Mtz_Myhaytza_1996):

Imi poti da driverul cel mai nou cred ca eu pe care il am acum este vechi...