| Mito a întrebat:

SALUT TPU!
Sunt plecat in Coreea de sud! Am roamingul activat sunt pe cosmote aici imi apare ca si retea intermediara OLLEH pot primi apeluri dar nu pot suna inapoi in tara, am reincarcat cartela am credit! DE CE NU POT SUNA? multumesc!

7 răspunsuri:
| krysstal a răspuns:

E prima data cand aud asa ceva.sa primesti si sa nu poti suna inapoi, pune pe cineva din tara sa sune la serviciu clienti, sa dea numarul ala al tau si sal e spuna cum se manifesta. ei iti vor da o solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Poti sa imi zici si mie cum este viata in Coreea? Se gaseste de munca? Doar daca vrei sa-mi spui... merci

| Mito explică (pentru anonim_4396):

Buna. Anca daca vrei sa aflii mai multe detalii lasa mi o adresa de e mail si o sa vorbim pe messenger si iti raspund la toate intrebarile tale! Multumesc

| KimYume a răspuns:

Ador Coreea de sud dar inca nu am ajuns pe acolo sad daca iti pun cateva intrebari crezi ca ai timp sa imi raspunzi la ele? big grin

| deeapp a răspuns (pentru KimYume):

Mai ai intrebari despre Coreea? Ti.as putea raspunde eu daca vrei.

| lady_6820 a răspuns:

Pai pune prefixul din coreea ctre Romaniahappyincearca

| Mito explică:

M am documentat pe situl celor de la Cosmote si problema sta in felul urmator! Compania mobila care are contract cu cei de la Cosmote pune la dispozitie decat urmatoarele servicii: apeluri primite din alte tari, mesaje primite din alte tari, poti da mesaje, dar nu poti primi apeluri! MULTUMESC ORICUM TUTUROR