anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt singurul care are probleme cu stocarea pe Android?
Oricat as incerca sa tin memoria libera sau sa curat cum trebuie telefonul, mereu raman cu sub 200mb stocare, un card sd iese din discutie, deoarece se pare ca telefonul meu refuza sa mai citeasca vreunul.
Deci.
Metode de curatare a memoriei telefonului?
Aplicatii care sa isi faca treaba?
Sunt aplicatii in care iti poti programa intervale la care sa curete telefonul?
Ce sugestii imi dati?

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa iti stochezi pozele cu google photos si dupa sa le stergi de pe telefon. Dezinstaleaza ce nu folosesti, si curata memoria din cand in cand din meniul de setari al telefonului.

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Daca ai doar 8/16gb este normal sa ramai fara spatiu in cateva zile. Transferi fisierele saptamanal pe laptop, asta e solutia minune.

| Alverto a răspuns:

Șterge aplicațiile/jocurile pe care nu le mai folosești
Sau daca chiar e nevoie de spatiu, sterge-le pe toate și apoi le instalezi din nou happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am avut problema asta...și mi-am pus fotografiile pe card, contactele pe cartelă, apoi am adus telefonul la setările din fabrică... Aplicațiile se pot reinstala.

| SkyWaves a răspuns:

Foloseste Clean Master o data pe zi si stocheaza pozele in drive sau pe google photos

| anonim_4396 explică (pentru SkyWaves):

Clean master nu mai e disp pe google play de ceva vreme, au avut baietii niste probleme cu legea, desi si mie imi placea cum merge acea aplicatie