Ar putea prinde net doar daca se afla langa o locatie care emite semnal.In parcarile de tiruri mai sunt si baruri sau moteluri, magazine care pot avea internet. Unii poate au la liber internetul ( adica lasa pe oricine sa se conecteze ) sau poate ca il au doar pentru ei. Asta depinde de locatiile unde se afla. Tatal tau ar trebui sa urmareasca traseul si sa gaseasca o astfel de locatie si se va opri de fiecare data acolo.Pana in Italia eu sunt sigur ca poate gasi.Succes!
.poate notebook!
si da. cand sta in parcari, are sanse sa prinda semnal wi-fi! *dar poate sa fie blocat ...deci nu poti sa stii sigur *
Daca tatal tau este intr-o parcare de tir care are wireless atunci da daca nu, nu!
Salut! Daca nu exista posibilitatea de a se se conecta la o retea wi-fi ar putea cumpara un modem prin usb care ii poate furniza internet 3G cu cartela sim
Si eu am unul si am mers pana in austria. Bineinteles ca poate prinde semnal de internet atata timp cat e un router wireless in apropiere. Cel mai des sunt in apropiere de hoteluri, restaurante si benzinarii. Sper ca te-am ajutat. Fundita?