| XxAlexandruxX a întrebat:

tatal meu face Romania-Italia si iar trebui un netbook, orice netbook are Wi-Fi dar sunt sanse sa prinda semnal de net? de exemplu cand sta intr-o parcare de tiruri poate prinde semnal de internet?

Răspuns Câştigător
| ionutz0116 a răspuns:

Ar putea prinde net doar daca se afla langa o locatie care emite semnal.In parcarile de tiruri mai sunt si baruri sau moteluri, magazine care pot avea internet. Unii poate au la liber internetul ( adica lasa pe oricine sa se conecteze ) sau poate ca il au doar pentru ei. Asta depinde de locatiile unde se afla. Tatal tau ar trebui sa urmareasca traseul si sa gaseasca o astfel de locatie si se va opri de fiecare data acolo.Pana in Italia eu sunt sigur ca poate gasi.Succes!

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

.poate notebook!
si da. cand sta in parcari, are sanse sa prinda semnal wi-fi! *dar poate sa fie blocat ...deci nu poti sa stii sigur *

| ciprian_7143 a răspuns:

Daca tatal tau este intr-o parcare de tir care are wireless atunci da daca nu, nu!

| AlexTudorache a răspuns:

Salut! Daca nu exista posibilitatea de a se se conecta la o retea wi-fi ar putea cumpara un modem prin usb care ii poate furniza internet 3G cu cartela sim

| irina2096 a răspuns:

Si eu am unul si am mers pana in austria. Bineinteles ca poate prinde semnal de internet atata timp cat e un router wireless in apropiere. Cel mai des sunt in apropiere de hoteluri, restaurante si benzinarii. Sper ca te-am ajutat. Fundita?