Nu prea ai cum ))
Mac OS sunt facute special pentru calculatoarele de la Apple si nu inteleg de ce te chinui, mie mi se pare mai naspa.
Incearca linux daca te'ai saturat de windows, nu mai fa experimente aiurea pentru ca nu vad rostul.
) omule tu te auzi ce spui?
Intrebarea ta se refera pentru PC, nu pentru telefoane.
iOS pe un telefon cu android e imposibil sa pui, poate doar teme si imitatii dar e imposibil sa pui iOS e strict pentru iphone.
In al doilea rand pe PC ce rost are MAC OS care nu o sa iti mearga anumite programe / jocuri?
O sa ramai fara soft pentru ca te joci aiurea, ceea ce spui tu nu vad sensul si e cam imposibil, poti pune TEME / IMITAŢII si altele dar niciodata softul original de iphone / mac os nu vei pune tu. Si nici nu ai drivere pentru asa ceva
Ce om...
Am spus ca am iOS 8.3 pe telefon (iPhone 5) si nu am nici un android nimica dar vreau sa ii pun iOS 8.1.2 iar din cauza ca Apple a restricționat asta vreau sa îmi pun mac os pe pc dupa care pot sa fac downgradat pentru versiunea mai mică
PS se poate pune mac os pe calculator cum se poate pune si ios pe android sau invers
Mai documentează-te!
Nu vorbi dacă nu ești in domeniu
Nu ai specificat ca ai iphone 5, daca ai disponibil un update il poti face.
Si chiar sunt in domeniu, arata'mi si mie un iOS original care se pune pe un telefon care merge pe android.
Ma rog e treaba ta, sunt device'urile tale, tu le strici si dupa plangi ca garantia nu acopera chestiile astea, odata ce rootezi deja e pierduta garantia ca o faci pe propria raspundere.
Dacă nu am specificat ca am iPhone 5 asta nu înseamnă ca toată lumea are telefoane pr android
E adevărat ca nu se poate pune un soft original de iOS pe android pentru ca diferă câteva lucruri dar asta nu înseamnă ca nu poate rula si android
APP dacă faci root nu e o problema pentra ca i-l poți scoate dacă ți a-a stricat ceva ( in cazul in care mai merge telefonul )
Bine punctat, in cazul in care iti mai merge telefonul, daca il strici cu root, e cam nasol sa dai alti bani pentru o simpla chestie ca nu ai avut ce face.
Poti pune 19239183199312 de soft'uri de tot felul care sunt facuti de programatori dar sa nu te astepti niciodata sa mearga ca unul original, in afara de faptul ca va arata altfel, nimic nu se va schimba, poate chiar in rau ca va merge mai naspa. oricum banii tai, tu le strici
VampireDj întreabă: