| Ghitoaica_Florentin_1998 a întrebat:

tin laptop-ul pe birou si la cea mai mica miscare a biroului se clatina ecranul laptopului il afecteaza cu ceva?

12 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Se vor uza balamalele și în timp ecranul nu va mai sta la unghidar ca și funcționalitate nu îl va afecta

| laptopnews a răspuns:

Nu! Gandeste-te cand il transporti, miscarile sunt si mai bruste. happy Nu ai de ce sa iti faci griji, dar poate sabilizezi cumva biroul. happy

| 4ndr33y a răspuns (pentru laptopnews):

Cand il transporti e inchis capacul si sta fix DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

| laptopnews a răspuns (pentru 4ndr33y):

Nu ti se intampla sa te plimbi cu laptop-ul deschis dintr-o camera in alta? da te muti de la un birou la altul? happy Despre asta e vorba, oricum am spus ca nu va fi afectat!

| 4ndr33y a răspuns (pentru laptopnews):

Cat timp tine mutarea dintr-o camera in alta sau de pe birou in pat si cat tine miscarea cand stai la bioru si lucrezi sau scrii ceva? Aproape permanent! Nu este bun exemplul tau, balamalele se vor uza.

| laptopnews a răspuns (pentru 4ndr33y):

In timp probabil ca ai dreptate. Dar nu cred ca sta nimeni mai mult de 1 zi cu un birou care se misca in toate partile. happy I-am recomandat de asemenea sa stabilizeze cumva biroul.

| Ghitoaica_Florentin_1998 explică (pentru laptopnews):

Nu ati inteles biroul se misca foarte putin.....nu am ce sa ii fac asa este el dar se misca ecranu la laptop dar putin...

| 4ndr33y a răspuns:

Nu vreau sa intru in contradictie cu ceilalti dar, da il afecteaza. Apare uzura balamalelor. Daca intentionezi sa il ti mult, la un momendat exista probabilitatea ca la un anumit unghi, sa-ti pice ecranul pe spate. Cat despre folie, laptopurile moderne au conexiuni prin cabluri in balamale care sunt fixate foarte bine, nu il afecteaza din punctul asta de vedere. Baga niste hartie sau ceva sub birou sa il stabilizezi.

| GregHouse a răspuns:

N-are nimic oh go on

| Gabitech a răspuns:

Nu are nici pe naiba. doar sa nu-l scapi jos ca atunci e deja altceva. ca se clatina putin? pai de aia e si laptop, sa fie mobil sa-l iei dupa tine sa-l mai zgaltai in limita bunului simt happy

| Codrin_Vicu_1987 a răspuns:

Nui nici o problema numai ca daca poti scoate mascade la butonul de power si vezi poate poti stange balamalele de ecran(au niste suruburi acolo)

| Bogdan_Olteanu_1986 a răspuns:

Este posibil pentru ca mai tarziu s-ar putea sa ai probleme cu folia de la el sa se rupa in timp ce se misca asa ca mergi la un service sal fixeze la loc