Dar am o întrebare pe Speecy nu arată sursa. Ști cumva cum fac să o arate?
Spre deosebire de alte componente, nu se pot afisa specificatiile unei surse. Nici un software nu poate face asta.
Daca e un calculator preasamblat, poti cauta pe pagina celor ce au asamblat sistemul, eventual contactezi magazinul de unde l-ai cumparat, si se vor interesa ei mai departe.
Poti afla tu foarte simplu citind stickerul de pe sursa.
Pe orice sursa, chiar si pe pocnitorile care iau foc dupa cateva luni, sunt trecute>>> puterea, voltajul pe fiecare rail, seria, numele producatorului, modelul, intr-un cuvant tot ce e nevoie.
Daca e o sursa premium (Premium nu inseamna super scump mereu, se refera la producatorii seriosi si consacrati) si cu vanzare retail, ajunge sa stii numele producatorului si al modelului, restul informatiilor necesare le vei gasi pe site-ul lor.
Daca ai cumparat un sistem pe componente de la cineva, fie il intrebi ce sursa e (presupunand ca stie), fie desfaci capacul lateral si te uiti pe sticker.
Multumesc mult, dar mai am o intrebare: eu am un mouse de la Chrome si vreau sa vad ce mouse de la Chrome e. Daca caut pe net imi da ceva de genul cum faci sa schimbi cursorul cand esti pe Google Chrome. Eu vreau sa vad ce mouse e, am cautat si pe Asite-ul magazinului de unde l-am luat si tot nu l-am gasit. Sti cumva cum as putea gasi mouse-ul? Daca ai auzit de aceasta firma ai putea sa-mi dai link-ul de la site-ul ei oficial?
Da linkul site-ului, daca poti pune si o poza cu mouse-ul,
spune cam ce pret a fost, si descrie putin logo-ul de pe el, daca are vreunul.
Nu cred ca exista un producator de periferice cu numele Chrome, eventual poate fi numele modelului...
sau culoarea
(vezi Razer Chrome Edition
sau Razer Orochi Black Chrome Edition)
E unul albastru. Și scrie sub rotița de scroll Chrome cu puncte între ele.