Nu poate sa ia lucruri de pe net folosind ip-ul tau. Orice lucru de pe internet se plateste cu cardul
Asta e buna, ce sa iti faca isi scoate un credit ipotecar girand cu casa ta? Sa fim seriosi.
Nu mai intra pe astfel de site-uri. Sunt periculoase. Dacă ai ip dinamic scoţi routerul din priză şi îl bagi la loc. O să ai ip nou. Dacă ai ip static mai bine schimbă routerul. Cu locaţia nu prea are ce face. Că la locaţie nu scrie exact blocul sau casa unde stai. Adică ştie numai zona. Dar cred că a vrut să te sperie. Dacă ai nelămuriri sau îţi e frică sună la poliţie şi întreabă ce ţi se poate întâmpla şi cum să reacţionezi în caz de ceva. Dacă eşti singurā acasă poţi dormi la o prietenă în noaptea asta. Dacă mai eşti cu cineva nu îţi face atât de multe griji. Dar cel mai bine dă telefon la poliţie şi o să-ţi zică ce e de făcut. Având în vedere că are nişte date despre tine ar trebui să schimbi tot.
Eu ti-am zis ca singurul lucru ca ti-l poate face e sa te sperie.
Ce a facut el nu e nimic nou. Sunt programe cu care poti afla adresa ip a cuiva, iar daca stii adresa ip, stii localitatea si cateva date despre furnizorul de internet.
Cauta pe google "search ip", baga un ip si ai sa vezi ca-ti da cateva date despre acel ip. Nimic nou, nimic periculos.
Si ti s-a intamplat ceva pana acum? Ca mie mi-a cazut netul.
Heeyy... Vreau si eu sa aflu ce dracu sa scriu pe Omegle la :,, Opțional: Tastați interesele! "
anonim_4396 întreabă: