| DinuMarian a întrebat:

tocmai ce mi-am achizitionat un procesor amd a8 x4 5600k si as dori o placa video..am citit bine ce scrie pe cutiuta de la procesor si am inteles ca daca achizitionez una din urmatorele placi :AMD Radeon HD 6670, 6570 beneficiez de Dual Graphics deoarece procesorul are o placa video integrata (AMD Radeon hd 7560d).Va rog sa imi spuneti daca merita sa iau una din placile video de mai sus sau nu.MULTUMESC

Răspuns Câştigător
| Anonim0100 a răspuns:

Nu, mu se merita avand in vedere procesorul... pai el are placa video integrada dar nu pentru jocuri... Filme Full hd, office, internet, astea o sa vrei sa te joci si te miri de ce sacadeaza adica merge greu
Achizitioneaza asceasta placa : http://www.mediadot.ro/......on-vapor-x

E super buna impreuna cu procesorul tau vei jocu tot ce vrei pe Medium spre high si depinde ce rezolutie. Succes
Pa, pa!

1 răspuns:
| Me2 a răspuns:

Sa faci crossfire (dual graphics) cu intergrata din procesor nu merita absolut deloc, performantele in gaming nu vor creste mult cu 5-10 fps, decat sa faci crosfire mai bine iei o placa video mai buna si apoi chiar ca se va vedea o diferenta
Eu iti recomand hd 7770/7790/7850 -pentru bugete mai mici
De la nVIDIA GTX 650 Ti, 660, si cam atat, celelalte mai performante s-ar putea sa fie limitate de catre procesor