| aLeex_6841 a întrebat:

Un mic ajutor! nokia 6700 vs 6303... cel mai bun din punct de vedere al design-ului, tehnologiei si al rezistentei in timp...(e vorba despre uzarea tastelor, etc big grin)
Imi puteti recomanda altceva care sa se incadreze in caracteristicile acestor telefoane si preturile lor? +/- alte facilitati

Răspuns Câştigător
| Ceapone66 a răspuns:

Singurul lucru cu care cred ca te pot ajuta e sa-ti spun ca Nokia 6303 e superb. Detin unul de aproape 2 ani si merge excelent. Am intrat si in apa la piscina cu el din greseala si tot bine merge, fara niciun fel de probleme. Camera de 3, 2 Megapixeli are functie de auto-focus si asta te ajuta sa scoti super poze fie zi, fie noapte. Design-ul e frumos iar apasarea tastelor e o placere. E singurul telefon la care chiar imi place la nebunie tastatura.

1 răspuns:
| aLeex_6841 explică:

Multumesc pentru raspuns.Dar ce spui de 6700? are 5mp fata de 6303 care are 3, 2...si la fel ca 6303 si el are blit...nu am avut sansa sa umblu pe nici unu dintre ele, deci nu stiu cat de placuta e tastarea, dar mai astept opinii si sfaturi.Multumesc!