| Senyorul a întrebat:

Unchiul meu a cumparat un PC copiilor sai de 200 euro. Eu m-am dus azi sa le pun jocuri ca avea instalat windows 7 de cand la cumparat adica ieri. Merge numai Nascar si il arata cu o rezolutie naspha de 2 Mp. Plasma este Hd. La leptopul meu LCD arata hd jocul nu ca la el. Angry Birds nu merge pentru ca arata ca,, OpenGl 2 si 1, 2 nu suporta ". Sonorul merge perfect. Oare nu o avea instalata placa video? Nu i-a dat cd cu drivers ca cica trebuie cumparate cu bani. Ce programe pot sa ii intalezsa ii mearga toate jocurile?

4 răspunsuri:
| MissDi a răspuns:

Incearca sa intri pe siteul:run it.

| tteo92 a răspuns:

Salut!
.Nu te supara, dar la 200 euro,ce poti cere, nu prea o sa aiba parte de jocuri la high, si in afara de asta mai are si placa video on-board, aia nu este in niciun caz pentru gaming, eventual pentru office.
Driverele pentru pc, le poti lua cu programul, " driver robot", si le descarca singur, tu doar le instalezi, ca restul face programul.
Bafta!

| Senyorul explică (pentru tteo92):

Stiu dar au avut niste probleme financiare...

| SerbanSnake a răspuns:

Http://filehippo.com/download_speccy/ Acest program specifica fiecare componenta a pc-ului, apoi numai ramane decat sa vezi ce placa de baza si placa video are, si sa descraci driverele, in functie de placa video poti intra pe amd.com daca este de la ati sau pe nvidia.com dacai de la nVIDIA, bafta.