| justmisterious a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Ma enerveaza cumplit ca atunci cand scriu in Word 2007 mi se pune spatiu prea mare intre cuvinte si nu reusesc nici cum sa-i dai de cap

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Hmmmmm, ciudat... Incearca sa selectezi portiunea goala din pagina urmatoare cu mouse-ul si sa-i dai delete. Daca nu merge asa, probabil ca ai intrat in header si i-ai dat multe enter-uri si atunci el lasa header jumatate de pagina, cat ai dat tu enter. Pune mouse-ul in partea de sus de tot a paginii si da dublu click, ar trebui sa se deschida un spatie ceva gen "pagina in pagina" si ai sa vezi cat e de mare. Daca e foarte mare inseamna ca s-a intamplat cum am zis, da cu Del(ete) pana ajunge mic de tot, de 3-4 randuri cat are normal campul respectiv, apoi faci dublu click inapoi undeva pe pagina, sa se inchida. A treia varianta ar fi sa intri la page setup, si la spatiul de sus sa dai o valoare mai mica. E greu de spus asa, nu stiu ce ai facut, nu stiu daca ai meniul in romana sau engleza, incearca ce am zis si poate-mi spui cum s-a rezolvat, ce era happy

9 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Incearca sa schimbi fontul, pune times new roman sau arial, daca scrii cu Calibri ala de-l pune automat e o porcarie.

| justmisterious explică (pentru mixxjim):

Mersi. Si te rog mai ajuta-ma cu cv. Cand dau sa trec pe alta pagina nu pot sa scriu de la inceput, se duce automat la jumatatea paginii. Ce fac?

Deci nu merge nici cum..moor de nervi ca ma tine in loc o prostie de asta. la heather la setari e 1 cm la fel si la foother si am dat si 0 si tot nimic nu se intampla. Il am in engleza.crying((

| mixxjim a răspuns (pentru justmisterious):

Deschide un document nou si vezi daca face la fel. Daca nu face iei textul din primul document, asta busit, si da-i cu paste in ala nou

Am facut si asa si face la fellaughing)angryangryangryangry

Am rezolvat. Am facut alt document am dat enter pana s-au facut vreo 16 pag apoi am dat paste la ce-am avut eu si merge. Sper sa nu mai faca figuri. Merci mult pentru intereshappy

Cu placere, bine c-ai rezolvat happy Oricum, daca zici c-a facut la fel, uita-te si la "page layout-margins" si apoi la "size", sa-l pui pe A4, ca maine-poimaine iti face la fel la vreun alt document. Altceva nu ma mai duce mintea acum ce-ar putea fi laughing

Bn ca mi-ai zis ca nu era setat aici a4laughing)

Pfiuuuuuu, bine c-am lamurit-o. De-aia iti scria "biletel" laughing

Hmmmmm, ciudat... Incearca sa selectezi portiunea goala din pagina urmatoare cu mouse-ul si sa-i dai delete. Daca nu merge asa, probabil ca ai intrat in header si i-ai dat multe enter-uri si atunci el lasa header jumatate de pagina, cat ai dat tu enter. Pune mouse-ul in partea de sus de tot a paginii si da dublu click, ar trebui sa se deschida un spatie ceva gen "pagina in pagina" si ai sa vezi cat e de mare. Daca e foarte mare inseamna ca s-a intamplat cum am zis, da cu Del(ete) pana ajunge mic de tot, de 3-4 randuri cat are normal campul respectiv, apoi faci dublu click inapoi undeva pe pagina, sa se inchida. A treia varianta ar fi sa intri la page setup, si la spatiul de sus sa dai o valoare mai mica. E greu de spus asa, nu stiu ce ai facut, nu stiu daca ai meniul in romana sau engleza, incearca ce am zis si poate-mi spui cum s-a rezolvat, ce era happy