Procesorul are un singur nucleu Crisys 2 are nevoie de minimum "Intel Core 2 Duo 2Ghz sau AMD Athlon 64 x2 2Ghz or better" care sunt dual core, în niciun joc nu arată "3.19" şi nici nu va arăta vreodată oricare ar fi procesorul sau fregvenţa pe care o are, acest detaliu este praf în ochi, ca de altfel şi celelalte de exemplu denumirea sursei este Fortron 400W real iar waţi nu sunt reali nici o sursă nu are eficienţa 100% cu 4 conectori molex nu 3, alimentarea suplimentară pentru VGA are 4 pini, nu poate fi folosită, standardul în ziua de azi este 6 pini ceea ce înseamnă că este foarte veche, monitorul cu rezoluţia 1024x768 nu ştiu cum e să te joci
Asesinas pe aşa ceva dar nici nu vreau să ştiu.
Placa de bază nu are nici macar un condesator solid ci doar electrolitici, gtx 460 este procesorul grafic de la nVIDIA poate că platforma pe care rulează să aibă 1GB de memorie DDR5 dar BUS-ul nu poate fi 256 de biţi, dacă am face calculul de la 700 MHz viteza standard a procesorului cu 128biţi trensferul de date de la RAM ne dă exact 108, 8 gb/s lătimea de bandă.
Ceea ce vrei tu să vinzi sunt 90% minciuni iar restul de 10% calculatorul, un cunoscător nu ar cumpăra aşa ceva nici macar pe gratis, pentru ceilalţi ar putea însemna ceva mai ales dacă le spui de vederi pe timp de noapte şi bliţ la camera web (dacă are infraroşi de ce mai are şi bliţ, nu înteleg cine îşi poate face poze) dar lăsand gluma teoretic ai putea scoate 700 lei păcălind.
In primul rand sa te lamuresc.: in primul rand cerintele de sistem conteaza doar teoretic la procesor odata ce ai placa video ca a mea gddr5 cum drea.q sa nu mearga daca l-am jucat ma totu pe high si mergea struna la 60 fps. in al doilea rand uitate pe nVIDIA la specification la modelul gtx 460 sa vezi ca are 256 bits. ma cum drea.q ma contrazici cand am cutia cu tote alea la ea si gpu-z imi arata la fel. si ia spune tu ai vrea sa-ti faci poze cu infrarosu ma. nu sti proule ca se vede rosu totu? auzi la el ceti mai trebuie blitz. iti fac poza la ea ma sati arat ca are blitz. Daca nu le ai nu mai comenta nu ti-am cerut parerea. Si na uite ca am terminat assassin's creed 3 si battle field la 40 fps pe pc-ul asta.ce m-as pacali si pe mine? Si in legatura cu procesorul ca-l arata la 3.19 am program ma care imi supravegheaza toate componentele si-mi zice la cat urca. Daca nu sti nu te baga. Si inca ceva nu se scrie asesinas se scrie assassin's