Pai alegeti un nickname (cel care joci tu minecraft/cs/metin) si pui asa numeletauGamer. Daca e sa-mi fac si eu asa nickul meu este Magnifique, iar in cazul meu pun MagnifiqueGamer.
La poza poti sa pui o poza nu nicku' tau
Funda?
Serii de minecraft, metin si cs = fail total.
N-o spun ca cineva care abia a aflat de youtube, o spun ca cineva care sta de 6 ani pe acolo, care are si cont, si care stie ce si cum.
Daca vrei sa faci ceva calumea, apuca-te de jocuri serioase, nu de panarame de genul.
Poti juca minecraft, unii se uita, dar metin si cs, clar nu.
Ps - Un sfat, lasa-te de metin, e cea mai mare porcarie, incearca orice altceva, numai metin nu.
Ok daca as face numai de minecraft ca-m ce nume ar merge?
Orice, dar nu ceva legat de minecraft. Trebuie sa ai grafica buna, sa-ti mearga jocul foarte bine, sa nu ai lag, si sa stii foarte bine sa joci.
Pune-ti orice nume, nu conteaza extrem de mult asta, dar ceva pe care sa-l retina lumea, si sa fie si placut la pronuntie, nu sa se impiedice lumea cand il spune.
Chestia cu jucatul bine nu e obligatorie, oricum te înveți cu jocul în timp. chestia cu lag-ul e obligatorie, e groaznic să ai canal de "gaming" și să-ți meargă jocurile cu lag
Nu ma refeream la experienta in joc, ma refeream ca una e sa joci minecraft ca incepator, si sa stau 30 de episoade, ca sa inveti o gramada de chestii, alta e sa n-ai idee sa joci, sa nu stii sa faci nimic, si sa plictisesti omul.
Ai mare dreptate
De poza si nume nu stiu ce sa iti spun dar pot sa iti spun ca Shadow are dreptate, cu metin si cs nu o sa faci nimic niciodata
Ex: numele meu de Minecraft este Pale.
Imi doresc sa am skin de FataPikachu,
daca a-si face un canal as avea numele,, Pale the Pikachu,, sau,, PaleGaming,, etc.
Poza as pune un fanart cu skinul meu sau ceva de genul.
Ca nume ai putea folosi ceva care sa contina cuvantul ''Gaming'', iar ca poza poti folosi una cu cu un joystick.
Activ12 întreabă: