| doryan4u a întrebat:

vreau sa imi cumpar placa video de la acest link http://www.emag.ro/......ELF4KBBBM/ un pc mai vechi cu amd athlon 3500+ la 2.20 ghz placa video ati radeon x300/x550/1050 series.Ar merge placa video pe care vreau sa o cumpar? Am memorie RAM ddr1. Dati raspunsul cat mai urgent! Dau funda...

Răspuns Câştigător
| Me2 a răspuns:

Da nu gandesti logic?, cum sa pui un gtx 690 pe un amarat de athlon?, mai ales ca va fi limitata de catre procesor

13 răspunsuri:
| carhartt a răspuns:

Depinde ce slot ai pe placa de baza.

| IulianP a răspuns:

Spune ce placa de baza ai acum. Din cate vad eu s-ar putea sa aiba port AGP asa ca placa video nu va fi compatibila cu placa de baza.

Răspuns utilizator avertizat
| XtReMee a răspuns:

Merge vad ca placa video aia e pe interfata pciexpress ca si asta decki in concluzie mere funda

| doryan4u explică:

Sau spuneti-mi spre ce placi video sa ma orientez sa fie cat mai buna si compatibila cu ce am a da am si un card video nVIDIA nforce 4.

| doryan4u explică:

Electro are dreptate intr-adevar am pci express x16 eh e amarat sistemul si 4.500 lei pe o placa video nu dau eu cu banii astia imi iau pc nou la 4.500 lei totusi pe amaratul asta de athlon am terminat call of duty 4 rolling on the floor) da mai bine il dau naibii de pc si imi iau altul.Sau mai degraba imi constriuesc unul e mai ieftin si stiu ca merge.

| Me2 a răspuns (pentru doryan4u):

Pentru un pc decent de gaming, ti-as recomanda un buget de la 1800 lei in sus, da eu nu as lua placa aia video mai degraba as vinde pc-u si as mai pune niste bani si iau ceva calumea

| doryan4u explică:

Hmm...care primeste funda sunt tare indecis.

| doryan4u explică:

Si cum sa joci pe un procesor de 1.6 ghz nfs undercovcer?

| doryan4u explică:

Toate raspunsurile sunt bune insa asta mi se pare cel mai bun.

| doryan4u explică:

Si da placa aia de 4500 lei e beton insa e prea scumpa.