| Andrei1230 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un telefon nou, un smartphone mai exact, ca sa il inlocuiesc pe cel vechi si calculatorul (daca se poate) care este de asemenea vechi si consuma mult curent. Ca sa il inlocuiesc am nevoie sa stiu daca exista program de compilat "console aplication" in c++ (gen Code::Blocks sau Falcon C++).
Am verificat in GooglePlay (am gasit. cppdroid se numeste dar nu stiu daca are si functie "run to cursor"... ar fi genial!), in AppStore (nu exista... sau poate nu am cautat unde trebuie; totusi cred ca nu exista ) si a mai ramas magazinul de la Lumia, dar nu stiu care este (am un Nokia asa si are ca magazin de aplicatii "store.ovi").
De aici rezulta prima si a doua intrebare:
1. Ce magazin de aplicatii are Nokia Lumia?
2. Exista compilator pentru c++ pentru Nokia?
Si inca ceva : ma gandesc sa iau in telefon, in schimb am lectii pe ppt-uri si imi e imposibil sa invata dupa monitor (ma dor ochii, ma incomodeaza, nu reusesc sa retin nimic...) si ca sa scriu coduri e mai usor sa folosesc o tastatura si tableta e perfecta pentru acestea. M-am gandit sa iau o tableta 3G dar nu e la fel de "comoda" ca un telefon. De aici vin si urmatoarele intrebari (nu stiu cate am voie sa pun, dar nu voiam sa pun 4 ca sa verific la fiecare daca am primit raspuns) :
3. Smartphone sau Tableta 3G?
4. Tastaturile pentru tableta (cu mufa sau cu bluetooth) merg si pentru telefon (cele cu bluetooth sunt mai probabile sa mearga, functioneaza si cele cu mufa)?

Scuze ca am facut abuz si am pus multe intrebari si va rog sa raspundeti la cat mai multe ^.^!

Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| Tariceanu a răspuns:

3. - Smartphone pentru ca poate face 2 lucruri de odata http://bit.ly/1qOheLS
4. - Da merge si cu mufa