| mit20andrei a întrebat:

Vreau sa imi instalez din nou windowul 7 ultimate pe 32 biti..nu prea ma pricep la ce o scriu in continuare.
Trebuie sa instalez driverele..am CD-ul de la placa video si de la placa de baza.La placa video stiu ca trebuie doar instalez ce e pe CD-ul ala.dar sunetul de unde il iau? Si drivereul de net? Sunt acolo pe placa de baza? Dupa ce instalez astea nu trebuie sa configurez ceva pe la net? Io dau pe optiunea sa fie "Home" pentru ca mai am un laptop(adica sa scriu ip sa instalez altceva?)Va rog sa imi explicati si mie mai detaliat ca sa instalez totul corect.

Răspuns Câştigător
| MihaiTT a răspuns:

In principiu cd-urile ce vin cu sistemul sunt suficient de intuitive si simplu de instalat. Ele ruleaza automat iar windows 7 iti detecteaza cam toate componentele ce le ai si-ti pune drivere generice dupa care pur si simplu rulezi pe rand installerele de pe cd-urile ce le ai si-ti pune totul ca la carte.
Pentru setarile de la net chestia aia cu home sau public tine doar de sharing si de modul in care firewalul priveste conexiunile din exterior.Setari mai deosebite nu ai ce sa-i faci daca esti un home user normal. Nu uita de protectie pentru virusi si malware.

| mit20andrei explică (pentru MihaiTT):

Mihai eu am intrebat daca mai trebuie sa scriu ceva ca sa imi mearga netul si mie, si laptopului meu?

| MihaiTT a răspuns (pentru mit20andrei):

Vrei sa faci sharin la conexiunea de net fara router?

2 răspunsuri: