Galaxy Young ar fi cel mai bun cred optimus one nu arata asa bine, Sony Ericsson are un prieten si nu e reusit deloc merge greu etc. galaxy mini sau galaxy young depinde care iti place mai mult mini nu are un aspect prea frumos, eu personal as alege din cele 4 galaxy young succes
Cred ca mini deoarece ecranul este mai mare dar oricum multumesc!
Cea mai mare prostie pe care o poti face daca iti iei galaxy young! ia-ti-l si anunta-ne daca iti functioneaza fluent! fac pariu ca o sa ti se blocheze si o sa mearga sacadat! mai bine iei optimus one care are ram de 420mb reali si rezolutie 320x480 nu ca galaxy young de 240x320 ca iti garantez ca va afisa imaginile cam pixelat! in fine funda a fost luata, dar eu zic sa ai grija pe ce dai banii ca e pacat! apropo, am optimus one si stiu ce zic! e un telefon rezistent(pana acum i-am schimbat ROM-ul de cateva zeci de ori si se tine destul de bine)! daca ii schimbi ROM-ul si kernelul original il poti compara cu telefoanele alea din jurul lu' 1000lei.
Multumesc si pentru funda scuze dar am crezut ca nimeni nu mai raspunde... scuze oricum multumesc mult
Lavinia_Cristina_ întreabă: