anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar tastatura+mouse wireless, si am nevoie de ajutorul vostru. Am mers la Domo si am gasit Tastatura+Mouse Microsoft wireless la 100 lei. Apoi am gasit si de la Logitech la 90 de lei. Am inteles de la vanzatori ca Logitech-ul e mai bun si ca Microsoft nu are fabrica proprie, ci doar cumpara de la alti producatori produse si le eticheteaza Microsoft. Nu prea am incredere in Logitech, Microsoft mi se pare mai de incredere, si aspectul e si mai bun. Ce ziceti? Multumesc!
Detalii kit:
Vreau sa-mi cumpar tastatura+mouse wireless, si am nevoie de ajutorul vostru. Am mers la Domo si am gasit Tastatura+Mouse Microsoft wireless la 100 lei. Apoi am gasit si de la Logitech la 90 de lei. Am inteles de la vanzatori ca Logitech-ul e mai bun si ca Microsoft nu are fabrica proprie, ci doar cumpara de la alti producatori produse si le eticheteaza Microsoft. Nu prea am incredere in Logitech, Microsoft mi se pare mai de incredere, si aspectul e si mai bun. Ce ziceti? Multumesc!

2 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Tot tu?
In primul rand astea wireless nu ti le-as recomanda. Poti avea probleme cu bateria, probleme cu semnalul, etc.

In al doilea rand pretul e dat de calitatea materialelor, DPI, numar butoane, etc.

Despre Logitech. Este o firma buna, am mouse de la ei, nu am probleme cu el, merge ca-n prima zi
Despre Microsoft. Firma la fel de buna, au produse bune.

Alege in functie de looktongue

Răspuns utilizator avertizat