| nnoonn123 a întrebat:

Vreau sa-mi instalez windows 7 dar nu stiu daca imi merge pc este alcatuit din:
2 GB RAM
Placa Video ANTI Radeon HD5450 1GB
Procesor INTEL 1. 84GHZ
Hard Disk 1TB
Mentionez toate piesele sunt noi le-am schimbat acum 3 saptamani.
Cei care mi-a facut pc am uitat sa precizez ca vreau windows 7 si mi-au pus XP. Am observat la un prieten ca inainte avea windows XP si ii mergea fifa 11 si acum si-a pus Windows7 si ii merge in reluare el are pc mai slab decat mine. Oare asa mi se va intampla si mie?

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Cei care ti-au facut sistemul si-au batut joc de tine, mai ales daca esti gamer. Cit ai dat pe componentele astea? La 2GB ram, cel mai bine ai face sa ramii frumos pe XP, mai ales ca si placa video e de office (nu te uita la 1 GB ala de memorie, poate sa aiba si 8 GB, ca tot degeaba ii are).

| nnoonn123 explică (pentru KodrutZ):

La ce te referi ca siau batut joc de mine? pe toate componentele +placa de baza am dat 8milioane.

| KodrutZ a răspuns (pentru nnoonn123):

Noi? Alea sint componente de office, nu de gaming. La procesor nu ma pot pronunta, dar la restul preturile ar fi cam 150 pv, 250 hdd, vreo 80 RON memoria.

Deci ce imi recomanzi sa instalez pana la urma windows7 sau sa las xp. Care e mai bun pentru jocuri si pc meu?

| Alexandru643 a răspuns (pentru nnoonn123):

Wa merge win 7, nnoonn123 stai fara grija, de fifa nu-ti pot spune dar video placa e buna, procesoru e cam slabut

Pai PC-ul tau nu e bun de jocuri, asta e buba. Oh, da, si la doar 2 GB ram... stai catinel cu Windows XP. Ai exact lista cu ce componente ti-au bagat si preturile? Nu de alta, dar aproape ca ar fi cazul sa te duci sa ii reclami la politie... straight face

Sai reclam inlegatura cu ce ca nu vad motivu. Oameni mi-au facut pc.

Te-au luat de prost ca ti-au facut in 2013 un PC 'de gaming' care putea fi etichetat asa in 2007, nu acum. Bine, din pacate, ai dreptate, ilegal nu e, cel putin atita vreme cit nu ti-au vindut componente sh ca noi...