| LoveTheWorld54 a întrebat:

Vreau sa pun o intrebare putin mai grea.Am un Xbox 360 faricat in anul 2013 si as vrea sa bag jocuri pe el doar ca nu merge in nici o modalitate.Am incercat cu velocity (parca asa se numea) si surpriza MERGEEEEEEE am bagat Portal 2 (pe profil) si toate achivment-urile si chiar aveam si hainele pentru profil doar ca... nu stiu un singur lucru.De unde pot downlada jocul care l-am pus? M-am informat si spuneau sa verific in Downloaduri-le profilului doar ca acolo imi arata ca nu am downladat nimic... As fi foarte recunoscator daca mi-ati spune care este problema happy si va rog chiar am nevoie de respuns caci am devenit disperat NIMIC NU MERGE.Asa ca daca imi puteti oferi un raspuns corect o sa va dau FUNDA + un LIKE pe facebook.

6 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Eu nu am inteles nimic. Jocurile de unde vrei sa le descarci? Din magazinul lor sau cum?

| LoveTheWorld54 explică (pentru sltlp):

Imi pare rau ca nu ai inteles.Cred ca stii programul velocity nu? ei eu bag un joc folosind programul (velocity) si nu stiu unde sa gasesc jocul (pentru Xbox) care l-am bagat in profil (folosind velocity happy ) si apropo daca nu stii ce e velocity este un program cu care poti adauga jocuri in profilul de Xbox 360. Sper ca de data asta ai inteles dar daca nu ai inteles ceva, te rog spune-mi happy.

| sltlp a răspuns (pentru LoveTheWorld54):

Nu am auzit pana acum de programul ala dar ma rog.
Pe scurt: cum iti imaginezi tu ca ai sa pui jocuri in consola pe gratis, ca tu asta vrei, nu, sa le iei pe gratis? da/nu?

| LoveTheWorld54 explică (pentru LoveTheWorld54):

Si intrebarea este pusa ca nu stiu de unde sa le descarc (jocurile puse cu ajutorul programului velocity)

| LoveTheWorld54 explică (pentru sltlp):

DA si vreau sa argumentez de ce.PEntru ca in general jocurile pentru xbox 360 sunt de aproximativ 200 ron si cam de aia.

| sltlp a răspuns (pentru LoveTheWorld54):

Atunci LOL si WTF laughing)))
Cine crezic a iti da tie jocuri pe gratis. Nu ma incerca ca te chinui degeaba. Asa costa jocurile pe orice consola, stai linistit/a. Daca vrei jocuri pe gratis, ia si modeaza consola, si gata(modarea e 200-350 lei). Si iti pui dupa cate jocuri vrei. Ce faci tu acum e pierdere de timp. Asa si pe ps3, nemodat poti sa iti adaugi trofee, dar nu te ajuta cu nimic...