Eu nu am inteles nimic. Jocurile de unde vrei sa le descarci? Din magazinul lor sau cum?
Imi pare rau ca nu ai inteles.Cred ca stii programul velocity nu? ei eu bag un joc folosind programul (velocity) si nu stiu unde sa gasesc jocul (pentru Xbox) care l-am bagat in profil (folosind velocity ) si apropo daca nu stii ce e velocity este un program cu care poti adauga jocuri in profilul de Xbox 360. Sper ca de data asta ai inteles dar daca nu ai inteles ceva, te rog spune-mi .
Nu am auzit pana acum de programul ala dar ma rog.
Pe scurt: cum iti imaginezi tu ca ai sa pui jocuri in consola pe gratis, ca tu asta vrei, nu, sa le iei pe gratis? da/nu?
Si intrebarea este pusa ca nu stiu de unde sa le descarc (jocurile puse cu ajutorul programului velocity)
DA si vreau sa argumentez de ce.PEntru ca in general jocurile pentru xbox 360 sunt de aproximativ 200 ron si cam de aia.
Atunci LOL si WTF )))
Cine crezic a iti da tie jocuri pe gratis. Nu ma incerca ca te chinui degeaba. Asa costa jocurile pe orice consola, stai linistit/a. Daca vrei jocuri pe gratis, ia si modeaza consola, si gata(modarea e 200-350 lei). Si iti pui dupa cate jocuri vrei. Ce faci tu acum e pierdere de timp. Asa si pe ps3, nemodat poti sa iti adaugi trofee, dar nu te ajuta cu nimic...