PS 3 se poate modaa! Uite doar un scurt tutorial:
http://life4gadgets.com/......de-modare/
sau cauta pe google: ps3 modat
success.
Eu as opta pentru o tableta mai performanta. pentru ca o poti folosi atat pentru joculete si o poti folosi si pe post de pc iar la liceu te va ajuta, este micuta usoara, o poti lua peste tot si sa o folosesti in ce scop ai nevoie oriunde
Salut! Dupa parerea mea,cu acei bani ai putea sa-ti upgradezi calculatorul,cu banii pentru o tableta, Xbox, PS3 sau iPhone, iti poti cumpara componente noi, mult mai bune.Astfel vor merge toate jocurile,ai acasa un motor de cautare mai rapid ca tableta (+ ca iti trebuie o secunda, ai scapat`o si ceaules), daca te`ai saturat de tastatura poti monta un joystick si asa ai all in one.
Buna.Parerea mea este tableta, pentru ca daca ai nevoie de ceva ajutor si vrei sa cauti, ai putea cauta pe tableta. Si eu am una si il folosesc. Nu stiu deci asta e parerea mea. Sper ca te-am ajutat.
@Catalin970 Daca il upgradez, trebuie peste cativa ani sa dau iar bani, pentru ca apar altele si altele... iar tableta nu se sparge asa usor, am un telefon pe touch-screen (Corby) si l-am scapat de sute de ori in 2 ani de cand il am, si nu are pe ecran nicio o crapatura, nimic. Automat tableta e mult mai rezistenta
@trafikantu PS3 se poate dar trebuie sa ai un anumit model (asa am inteles) para firewarm 3.55 (cred, nu ma pricep)
Sa merg pe tableta? Pentru ca ma tenteaza si Xbox-ul si tableta. Xboxul costa in jur de 12 mil (250 GB cu 2 jocuri) + modarea 13 mil, iar tableta Samsung (pe care vreau sa o iau) costa 14 milioane. Nu este o diferenta mare intre ele, din cate am inteles e mai buna tableta, mai astept pareri, daca nu voi merge pe tableta
Pai wDzZ,tablete,telefoane, Xboxuri etc. Apar de la o saptamana la alta.Iar pentru un PC, daca ai piesele abia aparute va trece mult timp pana sa avanseze jocurile si programele pentru a nu fi suportate de un calculator de ultima generatie de acum.Deci eu as ramane tot la un PC mai bun, e mai durabil.
PS3-ul se poate moda, dar ar fi mai bine sa il duci la cineva care stie ce face.
Acum, fiecare au avantaje si dezavantaje.
Da si de pe PS3 poti sta pe net, creea chestii. Iti poti lua o tastatura USB daca vrei sa creezi documente, chestii.
Poti sa conectezi si o imprimanta la el.
Succes!