| PureMadnesS a întrebat:

vreau si eu niste jocuri gen ...Lineage 2 si WoW si Metin2
Nu veniti cu Cabal, MU online, Jade Dynasty, 4Story sau alte prostii vreau ceva serios gen acestea cu multe skiluuri game play la fel cu + pe arme happy pls...

7 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Hey, daca iti rasp cineva, imi zici si mie? te rog, imi trimiti mesaj, pentru ca si mie imi plac foarte multi jocurile astea.Ce ma enerveaza la unele, este faptul ca, pentru a ataca, apesi click pe inamic si ataca singur... pai nu-mi place, sa dau click, si sa astept sa atace el singur straight face
vreau ceva de genu control de atack ca la metin 2, cu space, sau ca la jocul online Rakion, din couse, 1 click = 1 atack asa vreau. Eu acum imi descac un joc. Loco(Land of chaos) din cate am vazut, este foarte frumos jocul, grafica bunicica, dar sa vad controalele cum sunt. Asta ma enerveaza la multe jocuri. Inca un joc frumos, ar fi S4 League, gen micro volts, dar putin mai misto. Banutzi faci destul de repede, dar la fel de repede te plictisesti, tinand cont ca singurul lucru pe care-l faci este sa impusti, si mereu si mereu aceleasi harti... sall si pls, fa ce te-am rugat mai sus daca poti happy mersi anticipat happy

| мαяdυк a răspuns:

Runes of magic, soul of ultimate nation

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joaca Aion...

| Hurdea_Darius_2000 a răspuns:

Incearca CS, Far Cry 3, 4, Saint Row in the Hall, etc etc

| Mary99 a răspuns:

Legue of legends e misto