| LooJ a întrebat:

Vreau si eu o aplicatie ca un notepad,cu aranjare dupa litere. Gen vreau sa mi fac o lista cu toate filmele pe care le am vazut,si cand mai vad unu si mai vreau sa adaug unu, sa dau sa mi aranjeze alfabetic
Multumesc,

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Pentru telefon, pachetul office perfect e Smart Office.
Găsești in el aplicație de prelucrare tabelara, asemănătoare cu Microsoft Excel sau LibreOffice Calc.
Exista și MS Office pe telefon, dar necesita cont.
Exista multe aplicații Office pe telefon, dar în majoritatea nu poți crea de la zero documente, poți doar vizualiza si/sau edita.

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Calc, din pachetul Libre Office.

Selectezi coloana dorita, și undeva în dreapta o sa găsești comenzile de sortare alfabetica (A-Z, Z-A).
Daca ai mai multe coloane(nume, an, actori principali, nume romanesc, etc), o selectezi doar pe una, cea cu numele filmului, iar programul te va întreba dacă dorești sa extinzi sortarea și la celelalte coloane.
Alegi DA, ca să iasă ce vrei tu, altfel îți aranjează doar prima coloana alfabetic, celelalte rămân în ordinea inițială.
Daca selectezi inițial toate coloanele, le va aranja pe fiecare în parte alfabetic, ceea ce din nou nu vrei, căci vrei sa păstreze relațiile dintre rânduri.

| LooJ explică (pentru NLS):

Am uitat sa mentionez pare rau, pentru telefon, merge?

| NLS a răspuns (pentru LooJ):

Pentru telefon, pachetul office perfect e Smart Office.
Găsești in el aplicație de prelucrare tabelara, asemănătoare cu Microsoft Excel sau LibreOffice Calc.
Exista și MS Office pe telefon, dar necesita cont.
Exista multe aplicații Office pe telefon, dar în majoritatea nu poți crea de la zero documente, poți doar vizualiza si/sau edita.