Tu vrei sa joci prastie de joc pe six core! Sunt jocuri grele care nu stiu sa foloseasca decat 2 core, dar prostia aia de Minecraft!
Pentru ca l-ai lasat cu un core, logic! Si de aia se si incinge, ca munceste ala ca nebunu si pentru restul! Se ambaleaza termic. Puneti mana si ganditi, nu mai faceti tampenii. Producatorul l-a facut cu six core ca sa-l lasi tu cu unul! Platesc 6 si merg cu 1! Esti bun de facut afaceri!
nu e frumos cand cineva iti multumeste ca el cand il ajuti? este =?
Copii aiuriti, asa ca nu prea poti sa ai pretentii. E complicat cand afli ca Pamantul e rotund, cand toata viata ta ai crezut ca e plat!
Mai pusa o data intrebarea, tot nu s-a lamurit: :))
http://www.tpu.ro/......aca-video/
Am observat. ce sa faci, baiatului ii place mult Minecraft , nu se lasa usor. alegerea lui, isi strica procesorul si altele si joaca doar cu un nucleu, ori lasa balta jocul
Nu intelege nimeni ca nu doar minecraft-ul merge greu?
Din cauza ca nenorocesti acel procesor. folosind doar un nucleu, pui toata munca doar pe el si se incinge ca dracu si iti dai seama ca e mereu la 100% folosire. de aia merg toate greu
Atunci spune-mi cum sa setez sa le folosesc pe toate, eu cand jucam minecraft o faceam din taskmanager
Intreaba pe Kosti. eu nu stiu sa te ajut cu asta
Nine, am last Minecraft-ul, dar de ce merge so Cs:Go cu lag? Dati-mi o lists de setari pentru max fps
Scuze de greseli, am scris de pe telefon.
Am vrut sa zic:
Renunt LA minecraft, dar de CE nu merge nine Cs:Go? Dati-mi setarile bune pentru max fps.