Eu folosesc Google Chrome desi am procesor Intel Pentium M 1.73 GHz. Daca instalez un antivirus, Google Chrome merge greu si se blocheaza. In mod normal un browser nu trebuie instalat pentru ca e cel mai bun, ci pentru a rula si a functiona pe cerintele tale de sistem. De exemplu: Browser-ul care consuma cele mai multe resurse este Mozilla Firefox, iar cele mai putine (dupa parerea mea) este Opera. Verifica cerintele tale de sistem si alege un browser care sa functioneze perfect. Daca ai ales Opera ai facut o alegere buna. Succes in continuare!
Sistem mhm... am și pc-ul care e cu mult mai bun, dar în general prefer comoditatea, deci principalul ar fi un laptop Asus F550JX-DM169T cu un i7 4720HQ(generația a 4-a, 4 nuclee - 8 thrade-uri, frecvență 2600/turbo 3600) și 8gb ram DDR3, pe scurt am sistem...
Dar personal mă interesează pe lângă funcționalitatea aplicațiilor în el, să aibă un aspect plăcut cu multe opțiuni de personalizare și funcții inedite, cum spre exemplu opera care are mod Turbo, aplicație preinstalată de blocare a reclamelor + poți vedea diferențele între timpii de încărcare la pagina respectivă cu și fără reclame, destul de multe opțiuni pentru personalizare, iar curând vor să bage și VPN free direct în browser, evident cu servere de calitate!
În orice caz bun sfatul cu sistemul! Deși nu am găsit un răspuns pentru mine la această întrebare... poate pe alții îi va ajuta! ^.^
P.S. Statisticile arată că Mozila Firefox este cel mai rapid browser și consumă cele mai puține resurse... urmând Opera, iar Ghrome fiind pe la coada listei, asta din cauză că are destul de multe extensii etc...
Eu folosesc GOOGLE CHROME, este cel mai bun browser dintre toate broswerele testate, pentru ca se navigheaza si raspunde repede!
Folosesc Chorme de 5 ani. Asta imi place. Am incercat si Firefox dar nu mi-a placut.
Folosesc opera. e chiar bine chiar daca nu e ca chrome dar ma multumesc cu opera.
Opera all the way. Si hai sa i-ti zic si de ce:
Easy, nu multe butoane in bara de sus
Tot ce i-ti trebuie este in coltul de stanga sus
Support bun, timp de raspundere bun, rafinat si elegant
Nu ai probleme cu plugin-urile
P.S. Chrome, dupa parerea mea e o tampenie... am incercat si Tor, dar nu prea mi-a placut, pe langa ca este o imitatie a firefox-ului, nici nu am ce sa fac cu el
Ce mai este dupa Opera ar fi Safari dar cam atat.
Chrome pentru navigare si firefox pentru promiscious adons xD tor nu mai folosesc ca vpn e degeaba oricum te prinde. Wifi beacons is the solution xD beacons adica repeaters in fine.
Si mie imi place Opera si il folosesc de mult.
(si deci explorezi 'deep web-ul' )
1.Chrome
2. Mozilla
3. Safar
4. Opera
5. Internet explorer
Acesta e topul
Pai,personal folosesc google chrome pentru ca mi se pare ca e mai bun dar voi incerca si oper