Aparent fifa merge si pe lt 2.0 dai si pe 3. , depinde de versiune. Vezi si tu, cand nu iti mai merg, e clar ca ceva nu e bine. Sau mergi cum am mai zis la o persoana care se ocupa cu asa ceva sa iti faca o verificare(Desi ti-am zis, pe dash 16xxx ai cam 90% sanse sa ai lt 3.0).
Cei care se ocupa cu asa ceva cer cam 20 lei/joc. Ca sa faci cd-uri fara probleme, ai nevoie de o unitate optica speciala pentru anumite jocuri(ma refer la pc) si de dvd-uri speciale (Verbatim).
Iar jocurile se fac asa la cele la care nu e musai sa ai unitate optica speciala: https://www.youtube.com/watch?v=HSCU-ViL9Jg
Da dar totusi cum aflu ce fel de modare am la consola?
Unele jocuri in special cele mai noi din cate am vazut cer versiuni de modare l2.lt3 pentru a putea rula unele jocuri si nu stiu ce versiune am la consola mea.
Ce dashboard are consola?
Salut,uite asata e dashboardul: 2.0. 16202.0
Terog frumos poate sti tu cum sa aflu ce fel de modare are consola.
Mai m-i-a spus cineva ca s-ar putea sa aiba versiune de modare LT 0.2 sau ceva de genu si din cate am inteles ultim aversiune de modare e LT 0.3 iar eu daca am LT 0.2 nu prea merg jocurile astea mai noi pe el.
Cred ca ai lt 3.0. Lt 2.0 se puntea de obicei pana la dashboard 13xxx. Dar ia un dvd, fa o proba, vezi daca merge un loc de lt 3.0. Daca nu, mergi la cineva care modeaza sa faca upgrade la lt de la 2.0 la 3.
Am facut Fifa 14 pe un DvD TRAXDATA double layer de 8.5 gb da ceva erori jocul dar totusi merge (erorile cred ca le da ca nu am procedat corect cand am facut dvd-ul trebuia sa cumpar dvd Verbatim ca alea sunt cele mai bune si am facut dvd-ul cu DVD Writer dala normal nu ihas)
Ai vreo idee daca Fifa 14 merge doar pe LT 3.0 sau merge si pe LT 2.0?
Daca Fifa 14 merge doar pe LT 3.0 sigur asa am si eu.
Multumesc foarte mult astept un raspuns de la tine daca stii cumva daca Fifa 14 merge doar pe LT 3.0.
Am inteles dar totusi consola a fost modata prin 2011 si nu stiu daca atunci se putea moda cu LT 3.0.
Mersi frumos totusi o sa merg cu ea la cineva sa verifice.
Aparent fifa merge si pe lt 2.0 dai si pe 3. , depinde de versiune. Vezi si tu, cand nu iti mai merg, e clar ca ceva nu e bine. Sau mergi cum am mai zis la o persoana care se ocupa cu asa ceva sa iti faca o verificare(Desi ti-am zis, pe dash 16xxx ai cam 90% sanse sa ai lt 3.0).
Salut, scriu eu jocuri cu iHas, le face 100% ca cele originale, am scris pana in 30 de jocuri momentan si nu avut nici o problema pe Live, daca mai ai nevoie, da-mi un mesaj.