| MariuS88c a întrebat:

Salut tuturor am un laptop Lenovo cu procesor i3 placa video amd graphichs si pana acum de 7 zile mergea totul ok dar ACM începe sa sacadeze de multe ori, de jucat ma joc doar un joc numit Cs go pe care îmi îndeplinește lejer toate cerințele, ce pot sa fac? De luat alt calculator ai mei nu sunt dispuși sa îmi cumpere( sunt mulțumit de al meu chiar nu vreau Nush ce vreau doar sa am un pc pe care sa meargă Cs go pe grafici low si very low, a si am laptop Lenovo actual) ce are laptopul meu? Ce pot sa fac cu el? Sau puteți sa îmi dați sfaturi cum sa strâng destui bani pentru un pc bun intrun timp de un an?

2 răspunsuri:
| bistrita1984 a răspuns:

Aici cauzele is multe,cum ar fi :windows obosit,placa video obosita,driver video, memorii ram, praf in el si trebuie curatat inclusiv rami stersi cu alcool, etc, trebuie analizate pe rand si excluse pe rand...dar pentru ai nevoie de cunostinte cat de cat in pc-uri, daca nu sti da-l pe mana lu cineva priceput

| MariuS88c explică:

Pai si daca sunt obosite te referi ca au rulat mult sau? Trebuie sa le las o perioada de timp oprite? Sau te referi ca sunt deja uzate au fost folosite prea mult si deja se duc?