| locked a întrebat:

Salut tuturor!
Am un mouse A4TECH X7 X-710BK si nu mai functioneaza.
Acum intr-o seara ma jucam cs si dintr-o data mouse-ul se deconecteaza, iar peste 2 sec se reconecteaza si merge perfect.
Acum problema sa agravat...
La prima atingere se deconecteaza si se stinge laserul iar peste cateva secunde/minute imi apare pe desktop ca se conecteaza si cum il ating iar se deconecteaza si se stinge laserul. Aveam driverul instalat, l-am dezinstalat si tot la fel face!
Am loat alt mouse si merge perfect, deci placa de baza este buna.
Am probat mouse in toate USB-urile.
Ce sa ii mai fac? Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| octaviusz a răspuns:

Pai... poate in interiorul cablului este un fir rupt, care uneori cand misti mouse'ul se misca si cablul iar firul face contact, dar uneori nu.Eu cred ca e de vina cablul de la mouse, sau poate ai tras de el si s-a deconectat un fir din mouse, incerca sal desfaci sa vazi, daca nu te pricepi nu il desface dul la un reparator. Sper sa te ajutewinking

2 răspunsuri:
| Liviu_2320 a răspuns:

Deci practic era sa "scuip" sucu cand am vazut numele mouseului rolling on the floor
inseamna ca mouseul e stricat si nu mai merge incearca sa il duci la un magazin de calculatoare sa iti zica daca merge reparat sau nu ca sa stii ce sa-i faci, gandeste-te poate ai scapat apa, suc orice lichid pe el te asigur ca nu va mai merge niciodata ( am patit-o pe propria piele ) crede-mawinking

| locked explică:

Octaviusz s-ar putea sa ai dreptate, uneori mai trageam de fir...
Nu am scapat nici un "lichid""pe el...