| endorphins a întrebat:

Salut tuturor!
As vrea sa imi recomandati si mie o consola-DJ buna pentru incepatori sau intermediari. Bugetul este cam micut... Maxim 400 ron. Se exclude Hercules mp3 e2.
De asemenea vreau niste sfaturi pentru cei noi in domeniul djing-ului. Si mai doresc si ajutor... Vreau sa ma ajute cineva sa invat sa lucrez cu Traktor sau cu Virtual DJ. Vreau sa invat cand se introduc efectele, cum se mixeaza doua sau mai multe melodii, ce fel de melodii mixeaza un DJ(melodii remixate de alti DJ sau melodii in varianta originala dar cu adaugare de efecte, de alte sunete sau scoatere a anumitor parti din melodie s.a.m.d.).
Apropo, cum scoti negativul sau vocalul unei melodii? v-am spus ca am destule intrebari...
Este cineva dispus sa isi sacrifice din timpul sau pretios ca sa ma ajute si pe mine sa intru cat de cat in acest domeniu? stiu ca trebuie sa exersez mult, dar vreau sa mi se explice mai intai ce trebuie sa fac. Daca nu are cine sa ma invete, n-am ce sa exersez... Am auzit ca in domeniul asta mai bine te invata cineva decat sa inveti tu de unul singur(adica sa descoperi). Asa ca va cer ajutorul. Lasati-mi datele de contact Y! M/Skype ale voastre si vorbim acolo pentru acordarea de ajutor. Sau puteti sa imi luati voi Y! M-ul.
Am multe intrebari de pus celui care vrea sa ma ajute! cel care imi va veni in sprijin sper doar sa se multumeasca cu o funda si castigarea unui nou prieten...happy

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| recuperatorul a răspuns:

Da-mi un add pe id-ul "djkreasta" pe yahoo messenger si te ajut cu consola si info de pus muzica.