| Tyki a întrebat:

Salut tuturor. Ce teste pot face unui procesor nou? Daca e stabil, daca ruleaza la capacitatile lui maxime si asa mai departe? Multumesc. Dau Funda. happy

Răspuns Câştigător
| bogdanstan a răspuns:

Salut, pai poti folosii prime95 pentru testarea procesorului la capacitatea maxima pentru a vedea daca e stabil si nu se incalzaste prea tare ( cel mai bine e sa ai un cooler aftermarket ca cele stock nu racesc prea bine). Bafta.

| Tyki explică (pentru bogdanstan):

Programul respectiv ce testeaza la procesor mai exact? Si faza cu cooler aftermarket si stock nu prea am inteles'o... daca imi poti explica puutin mai indetaliat. big grin

| Tyki explică (pentru bogdanstan):

Programul ce testeaza mai exact? Si nu am inteles prea bine faza cu cooler aftermarket si stock... daca se poate sa imi explici putin mai indetaliat.

| bogdanstan a răspuns (pentru Tyki):

Programul testeaza stabilitatea procesorului cand lucra 100%, daca nu se incalzeste prea tare, etc. Si despre cooler voiam sa zic ca cele incluse in pachet (cand cumperi un procesor nou) nu sunt prea stralucite, nu racesc prea bine, mai ales vara, si recomandat ar fi (daca iti permite partea financiara) sa iti cumperi unul mai de calitate 100+ lei care iti tine procesorul la o temperatura buna, chiar si atunci cand lucra la 100%.

3 răspunsuri: