E posibil să fi uitat să cupleze antena (internă) la adaptorul WiFi încorporat, după reparație; există garanție la manoperă, du-te cu el înapoi!
Păi, dacă murea, murea naibii de tot, dar faptul că merge dar are nivelul semnalului slab, ceva mai bine lângă emițător, la asta mă duce prima dată cu gândul; mai ales că firele alea pleacă de pe placa de bază spre capac - mai mult ca sigur au uitat că(s)cații ăia să pună o mufă la loc...
Da, e posibil. Nu e musai sa moare de tot. Am mai intalnit placi de retea de laptop care tot asa faceau figuri la semnal. Chestia e ca placile astea se incing de le ia mama dracu, facie ouale pe ele si banuiesc ca se decalibraza ceva pe acolo si o iau razna. Daca asta se mai combina si cu un soc de tensiune...iti dai seama. Dar cum am spus e posibil sa ai dreptate.
Nu cred ca ti-au luat nimic, cred ca a decedat din cauza socului avut! Aprins-o pe picior gresit si asta a fost! Bine ca ai scapat doar cu atat! Se gasesc placi de retea, o poti inlocui!
Multumesc amandurora, am sa il duc si sper sa se remedieze problema.Revin cu un raspuns.