anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor! Cum se face corect inscriptionarea unui fisier ISO pe un DVD, ce fel de DVD-uri(producator, tip, capacitate, viteza) si ce programe folositi dumneavoastră pentru acest lucru? Eu incerc de zile intregi sa inscriptionez o instalare in format ISO pe 64 de biti a sistemului de operare Windows 10(original de la Microsoft, deci nu este corupt, piratat) pe un DVD. Nu am reusit in niciun fel sa-l inscriptionez pe niciun DVD, plus ca am uzat o multime de DVD-uri. Insa varianta pe 32 de biti am reusit pana la urma sa o inscriptionez pe un DVD, cu programul CDBurnerXP(nu si cea pe 64 de biti). Dau funda raspunsului corect!

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Copiezi imaginea dvd in pc.
descarci ImgBurn free si fara sa schimbi viteza de scriere ce o alege, inscriptionezi dvd.

| octav005 a răspuns:

Pai eu o fac cu nero 7 premium. trebuie sa ai imaginea ISO care vrei sa o adaugi in dvd bootabil. dai la optiuni si selectezi viteza cea mai mica posibila,
varianta pe 64 biti vezi cat iti ocupa, este posibil sa nu incapa pe un dvd de 4, 7 gb
eu am reusit sa fac si un stick bootabil, cu un program.

| Gax97 a răspuns (pentru octav005):

Instalarea ISO pe 64 de biti are 3, 7 GB. Eu zic ca ar incapea pe un DVD de 4, 7 GB. Ca informatie suplimentara, pe PC-ul unde vreau sa inscriptionez DVD-ul, am windows 7.

| octav005 a răspuns (pentru Gax97):

Pai iti intra pe un DVD normal, de 4, 7 gb.