| iMihaii a întrebat:

Salut tuturor. De ceva vreme am o problema. Cursorul mousului se tot blocheaza dupa un timp... Ori imi merge in reprize, ori se blocheaza de tot si trebuie sa ii dau restart. Nu stiu ce sa-i fac.Stie cineva vreo solutie in afara de a reinstala windownsul?

Răspuns Câştigător
| LadyLilith a răspuns:

Am aceeasi problema. Daca e mouse cu USB, atunci ai probleme cu portul USB. Du-l la un tehnician si iti rezolva problema

| iMihaii explică (pentru LadyLilith):

Am nou de 1 an si ceva...Nu pot umbla in el... Si imi facea la fel si cu mousul cu fir. La asta cu usb mi-l scoate afara la orice port pe care il bag..Si am vreo 6

| LadyLilith a răspuns (pentru iMihaii):

Pai daca inca ai garantie, atunci du-te inapoi cu calculatorul/laptopul. Atunci esti norocos, ca iti rezolva problema pe gratis. Nu ezita, inapoi acolo de unde l-ai cumparat cu certificatul de garantie.

Problema este ca raman fara pc vreo 2 sapt laughing Ca il trimite tocmai la Bucuresti si dupa trebuie sa astept 5 zile... e compicat laughing Speram la o rezolvare pe loc tongue

Stiu cum e. Si al meu a fost trimis, dar am supravietuit laughing Oricum, decizia iti apartine happy Pana atunci stai pe net de pe telefon tongue

Ok Mersi mult

Si eu iti multumesc frumos pentru funda. Un weekend superb happy

6 răspunsuri: