| IulianOvidiu a întrebat:

Salut tuturor! De curand am comandat o tableta Allwinner A13 Mid, merge tot perfect la ea, doar ca am o singura problema nu pot sa inteleg de ce se descarca bateria atat de rapid, adica vreau sa spun ca nu tine nici macar o ora si ea normal trebuia sa tina intre 2 si 4 ore. Vreau sa stiu daca pot sa fac ceva cu tableta sa o repar sau daca trebuie neaparat sa o returnez. Dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| bogdan3vl a răspuns:

De ce nu ai cumparat de la un magazin de la tine din oras normal trebuie sa o ai in garantie dar cum astia cu magazinele online nu sunt seriosi cu garantiile mai bine o returnezi si te duci si iti iei una de la un magazin de la tine din oras si de reparat nu ai ce sa-i mai repari decat sa ii schimbi bateria s risti sa patesti la fel ai putea sa ii schimbi androidu dar risti iar sa nu rezolvi nimic si atunci nu tio mai primesc inapoi astia de pe site

funda? big grin

1 răspuns:
| Eugen-Daniel_Popisteanu_1984 a răspuns:

Si eu am un A23 luat de pe net si ma tine tot cam 1 ora dar din ce am citit o baterie de 2500 mah chinezeasca atat tine singura varianta este inlocuirea bateriei. bogdan3vl cine mai cumpara in ziua de azi din magazin cand pe net sunt cu 30 % mai ieftine?!?! link produs cumparat aici : http://allwinner.ro/......astru.html