Urmărește și ultimul review despre Fold 5 de pe Zona IT, ca sa afli de ce e mai bun Fold 4.
(gap-ul e la Fold 5 inexistent, lucru care mie nu îmi suna bine, precum nu le suna nici inginerilor de la Samsung, care au dorit în noua versiune doar sa facă pe plac mulțimii ).
Probabil in acest an o sa vedem mai bine ce presupune alipirea perfecta a celor doua jumătăți și câte probleme aduce.
Bateriile sunt mai mici la telofoanele pliabile.
EX: fold 4400 mah, s ultra 5000 mah
Bateria la fold tine mai putin decat la ultra, o data pentru ca e mai mica, dar si pentru ca daca folosesti ecranul din interior o sa consume multa baterie pentru ca e mai mare.
De rezistente sunt rezistente in masura in care nu e lovit ecranul din interior ala e sensibil.
Sincer nu mi se pare ca ar trebui sa-ti tii telefonul in general in buzunar. Am vazut reclam cu el in niste filme coreene si il tineau agatat de gat sau in geanta direct. Ma gandeam si eu la el dar din ce reviewuri am vazut e clar ca bateriile nu sunt asa de durata, nu are slot de micro SD sau dual SIM, pretul cam mare, gasesti calitate mai buna la camera frontala la preturi mai mici. si ca si comparatie cu versiunea precendenta (3)diferenta nu e asa mare, doar ca ecranul ala micut se comporta ca un smartwatch.
Eu una jur ca am facut toate rahat-urile cu telefonul asta si nu a patit nici pe drq.In toate buzunarele in toate gentile si mi-am si scapat geanta de sala cand aveam telefonul in ea si nu a patit nimic.Este foarte bun, incape chiar si in portofelul meu iar partea care mi-a placut ff mult a fost ca daca il pui intr-un buzunar nu se zgarie de tinut mai mult caNote 20 ultra nu stiu ca nu am avut
Salut! Telefonul pliabil poate avea o baterie mai mare, dar durata de viață depinde de utilizare. În buzunar, se acomodează bine, dar ai grijă să nu exerciți presiune excesivă. Folosește huse de protecție și evită umiditatea.