| ElenaSt2011 a întrebat:

Salut tuturor.

Puteti va rog sa-mi scrieti care este procedura pentru a pune un website pe internet, sa fie vizibil pentru toata lumea?

Vreau sa fac un site comercial cu ajutorul wix.com

Stiu ca trebuie sa-i dau un nume iar pentru asta am inteles ca trebuie cumparat un domeniu (sau ceva de genul) si sa aleg una din extensii:.com,.net,.org,.ro

Presupun ca pentru un site in limba romana trebuie sa am extensia.ro iar pentru un website comercial in limba engleza se foloseste extensia.com Nu-i asa?

Dupa ce se cumpara acel domeniu (adica numele website-ului, daca am inteles bine), trebuie pus acel website pe internet.

Aici nu stiu care este procedura. Daca puteti, va rog sa-mi scrieti pas cu pas ce trebuie sa fac in acest sens.

Am auzit ca hostgator ofera servicii de website hosting (gazduire a website-ului sau ceva de genul).

Alte site-uri care sa ofere astfel de servicii nu cunosc.

Cu http://www.hostgator.com/ se poate pune un singur site pe internet, sau mai multe site-uri?

Ati folosit serviciile acestui site? Daca da, sunteti multumiti?

Daca nu cunoasteti detalii despre website-ul mentionat mai sus, puteti sa mentionati, va rog, un alt website cu care ati colaborat?

Pe langa punerea unui website pe internet, mai trebuie sa i se faca reclama pentru a atrage vizitatori.

Am auzit ca in acest sens se foloseste Google AdSense si AdWords si/ sau pay per click (sau ceva de genul).

Care tip de serviciu ati folosit voi pentru a va face reclama? A meritat? In urma clientilor adusi de modul de marketing al site-ului postat online, ati reusit sa castigati suficienti bani pentru a va acoperi cheltuielile de marketing si sa aveti si profit cat de cat?

Multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde.

1 răspuns:
| DanaFox a răspuns:

Dacă sunteți interesat de marketing pe internet, atunci Cyborg Studio vă va ajuta cu siguranță în această problemă. Colaborez cu ei de mult timp, sunt mereu foarte responsabili față de munca lor, față de clienții lor și te poți baza pe ei. Și cel mai important, oferă diverse servicii și un rezultat pozitiv este întotdeauna garantat. Este de încredere Web studio Bucharest https://cyborg-studio.com/......n-romania/ poți fi sigur.