| Costel9695 a întrebat:

Salut tuturor şi sărbători fericite! Am şi eu o întrebare, am un laptop ACER Aspire A515-51G, cu procesor i5-7200 CPU @ 2. 50GHZ, 4GB Ram, placă video de 2GB nVIDIA geforce 940mx, îl am de 3 ani şi aş vrea să-l vând pe OLX dar nu ştiu ce preţ să pun, menţionez că nu are niciun defect şi nu l-am desfăcut niciodată, este în stare excelentă şi cu cablul de alimentare reparat acum 4 luni deoarece s-a forfecat cablul de alimentare şi a trebuit să îl tai şi să îl lipesc iar şi fucţionează perfect. Aşadar care ar fi preţul corect pentru astfel de laptop. Mulţumesc frumos, dau fundă!

Răspuns Câştigător
| Adrian5575 a răspuns:

Banuiesc ca undeva la 2000-2500lei. Din ce am gasit pe net, nou a fost cam 3000lei. Eu am spus ca ai lua si 2500lei pentru ca acum cu scoala online a crescut pretul la laptop-uri.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Caută ceva similar și te orientezi fcț. de ce găsești. Pui cu 50 lei sub ce găsești dacă vrei să vinzi (intre 500-800 dacă găsești omul)

| GabiDumitrescu a răspuns:

1500. Astia care umbla cu 2000-2500 nu stiu ce au fumat, dar cred ca e ceva bun. Uite si de ce zic 1500 - https://www.diabloscomputer.ro/......d-a-webcam

| Adrian5575 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu stiu cine si ce a fumat, dar laptopul lui are i5 generatia a 7-a, ce ai pus tu este generatia a 5-a. A lui are DDR4, ce ai pus tu are DDR3. A lui are placa video dedicata de 2GB, ce ai pus tu are placa video incorporata. Te-ai bucurat ca ai vazut 4GB de RAM in plus. Si acel laptop este 2000lei, al lui de ce ar costa 1500? Tot SH este si cel pus de tine, in plus se specifica clar ca "Produsul este Grad A-. Poate prezenta un punct alb sau o zgarietura fina pe display." Deci?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Adrian5575):

Discutam de un laptop clasa business pe care il iei cu licenta de Windows (+89 RON pentru W10 Home, vreo 189 pentru Pro) si primesti 3 ani garantie vs. unul de-ala de daca il tii de un colt ai impresia ca se rupe, iar tu imi vii cu placa video dedicata si aiureli. A, da, si al lui cel mai probabil NU are SSD, asa ca faci ceva pe el de DDR4 si placa video dedicata. P.S. Legat de grad A-... "poate" ala face toti banii. Am luat destule de la astia si grad A- au in majoritatea cazurilor ecranele ireprosabile. Daca e vreo problema, ii poti face retur si il schimba cu altul fara nazuri.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

... iar diferenta intre 5300U si 7200U e mult mai mica decat ai vrea tu. https://cpu.userbenchmark.com/......77vsm16790

| gabicoo a răspuns:

1000-1200 lei!

| LPCTSTR a răspuns:

Eu as zice 2200-2500, eventual 2000 daca esti disperat.
Din cunostintele mele, i5-ul ala si placa grafica l-ar ridica undeva la 1600-2200 maxim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune l cu 1000 lei si vezi poate il vinzi, daca tii de pret ramîi cu el, trebuie sa fi dispus sa negociezi intrucit nu este nou nu il poti da cu 2000, dar il pui cu 1000 si daca i ei 800 pe el zi mersi, mai ales ca l ai folosit si tu 3 ani, dar sigur are ceva de vrei sa il vinzi, ca daca era bun il tineai, de ce vrei sa l dai care este motivul, bateria? Vezi sa nu păcalesti niste oameni amarîti doar ca nu ai tu bani, fi sincer scrie pe olx in descriere motivul real pentru care il vinzi, si fi dispus sa il dai si cu 800 daca gasesti client, ca banii cu care l ai luat tu de nou nu îi vei lua acum daca il vinzi.

| Costel9695 explică (pentru anonim_4396):

Vreau să-mi iau un laptop nou de gaming cu SSD şi cu performanţe mai bune, oricum cablul de alimentare îl poţi lua de la un magazin dacă ăsta nu inspiră încredere. Şi nu are nimic laptopul doar că se mişcă prea încet pentru mine şi cu cât iau pe el şi mai pun încă pe atât să-mi iau unul decent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2000 in cap