| Vlad162 a întrebat:

Salut tuturor!
Vin si eu cu o intrebare pentru cunoscatori. De ceva timp m-am hotarat sa imi iau un nou laptop si vreau sa va cer parerea sa ma hotarasc pe care sa il iau.
Oscilez intre un Macbook Pro M1 sau un laptop Asus cu ecran Oled, am auzit ca ar fi misto ambele.
Laptopul il voi folosi in mare parte pentru filme/Netflix/Youtube si cumparaturi, deci nimic avansat gen video editing sau office.
Care credeti ca ar fi mai fiabil, mai futureproof, mai util si mai usor de folosit? Merci si dau funda

Răspuns Câştigător
| Flar3 a răspuns:

Daca Macbook-ul nu este cu M1, nu ti-le recomand. Insa asa cum doresti tu, e bine. Doar sa aiba macar 512GB stocare. Mai nou am auzit ca, nu toate SSD-urile sunt compatibile cu Macbook-urile noi!

6 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Macbook. Eu am unul din 2010 care functioneaza impecabil cu exceptia bateriei care s-a deteriorat ( este normal ).

| GPA a răspuns:

"Office" nu l-aș considera avansat cu nimic, rulezi Office pe orice platformă. laughing

Mai multe detalii despre laptopuri, link-uri, să vedem specificațiile (arhitectura), prețul.

Sunt multe laptopuri (serii) Asus cu ecran Oled.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si de ce iti trebuie fita daca tu nu faci nimic pe el

| RealKing01 a răspuns:

Recomand ASUS OLED

| Daz01 a răspuns:

Din câte spui o să folosești laptopul destul de soft și apreciez că nu mertă o investiție atât de mare. Laptopurile la care te gândești tu sunt destul de scumpe și nu-și justifică prețul pentru ce vrei tu să faci cu ele. Ecranele Oled au o mică problemă în timp, în sensul că se ard pixelii și apare acel efect de burning. Eu îți recomand să iei un laptop cu specificații bune (ex: ecran cu o rată de refresh mai mare «144hz», un procesor de ultimă generație «i7, i5, ryzen 7 sau 5», minim 8 gb ram cu posibilitatea de a adăuga ram pe viitor și placă video dedicată). Dacă îmi urmezi sfatul nu o să ai probleme pe viitor în utilizarea dispozitivului că va avea suficentă putere să îți satisfacă nevoia de Netflix și altele. Succes.

| Flar3 a răspuns:

Trimite link-uri te rog cu laptopurile