Daca Macbook-ul nu este cu M1, nu ti-le recomand. Insa asa cum doresti tu, e bine. Doar sa aiba macar 512GB stocare. Mai nou am auzit ca, nu toate SSD-urile sunt compatibile cu Macbook-urile noi!
Macbook. Eu am unul din 2010 care functioneaza impecabil cu exceptia bateriei care s-a deteriorat ( este normal ).
"Office" nu l-aș considera avansat cu nimic, rulezi Office pe orice platformă.
Mai multe detalii despre laptopuri, link-uri, să vedem specificațiile (arhitectura), prețul.
Sunt multe laptopuri (serii) Asus cu ecran Oled.
Din câte spui o să folosești laptopul destul de soft și apreciez că nu mertă o investiție atât de mare. Laptopurile la care te gândești tu sunt destul de scumpe și nu-și justifică prețul pentru ce vrei tu să faci cu ele. Ecranele Oled au o mică problemă în timp, în sensul că se ard pixelii și apare acel efect de burning. Eu îți recomand să iei un laptop cu specificații bune (ex: ecran cu o rată de refresh mai mare «144hz», un procesor de ultimă generație «i7, i5, ryzen 7 sau 5», minim 8 gb ram cu posibilitatea de a adăuga ram pe viitor și placă video dedicată). Dacă îmi urmezi sfatul nu o să ai probleme pe viitor în utilizarea dispozitivului că va avea suficentă putere să îți satisfacă nevoia de Netflix și altele. Succes.