Idem siminator mai bine iti iei un Samsung galaxy s sau s2. Oricum dintre Ipad 2 si iphone 4 iti recomand iphone 4, deoarece il poti lua oriunde vrei cu tine, camera si procesorul mai bune.
Xperia Arc are desing-ul mai rau ca fasolea. Ai vazut sau tinut in mana vreodata un Galaxy S sau S2, de comentezi? Eu da. Sunt si foarte subtiri si le tii bine in mana.
Scuze daca ai inteles gresit, n-am vrut sa ma iau de tine, daca asa pare... n-am gasit un alt sinonim pentru a comenta, unul mai usor.
Eu personal zic sa lasi telefoanele si sa pui burta pe carte. daca nici ihone nu stii sa scrii, care e cel mai cunoscut brand din lume...ma gandesc ca de pitagora nici n-ai auzit. Oricum se vede si din intrebare. ihone-ul e telefon si ipad-ul este tableta. bine ca n-ai intrebat daca sa-ti ia tv sau video
IPhone pentru ca e mai ''portabil'' si il poti lua la scoala, liceu... Il poti convinge cu note, de ex eu in clasa a 5 a mi-au furat tel. iar tata a zis ca pentru 10 imi da 10 lei, apoi daca iau si premiul I imi ia un tel. cu touch. din cei x lei care i-am primit, poate merge si la tine
Salut si tie! Daca doresti sa achizitionezi aceste doua prouse de la Apple ai doua variante:1)Inveti foarte bine la scoala sa ai media macar peste 9.50 sau 2)Se apropie Craciunul poti merge la colindat si sa iti iei o slujba cu juma' de norma.Eu iti propun Iphone 4. Ipad-ul este pentru oamenii care sunt cu bussinesuri-le si in plus tie ti-ar conveni sa cari un obiect de 20-25 cm inaltime si 10 cm latime dupa tine?
Iar Iphone si Ipad ascultama omule Iphone si Ipad sunt mult prea scumpe si exista telefoane mai fain decat iphon-urile de exemplu: Samsung Galaxy S II si Motorola Atrix 4G. Alege una dintre cele 2 variante sunt mult mai performante si ieftine ca orice Iphone sau Ipad.
Galaxy s2 e cel mai perfomant il am eu
Pa normal deocamdata Samsung Galaxy S2 e cel mai performant, dar o sa apara Samsung Galaxy Nexus care va fi cel mai performant.
Iphone 4 aş zice eu, şi cum să-l convingi, ar trebui să iei ceva note bune la şcoală, să inveţi, să faci curat în garaj să vadă că îţi dai silinţa şi că-l meriţi. Multă baftă.