anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor :X. Unchiu-mi da un PS3 ca invat bine, etc. ( era vechiul lui PS, acum si-a luat PS4 ) Poate cineva sa-mi dea o descriere cat mai amanuntita? Un rewiew in scris? Nu vreau link de you tube pentru ca am netul prost...si pe wikipedia nici sa n-aud. big grin. Si apropo, ce jocuri poate sustine ( Majoritatea, nu?-Dar cred ca or fii si jocuri prea "grele" )? Mersi de raspuns :X.

Răspuns Câştigător
| 79238 a răspuns:

Pai ps3 este o consola Sony lansata in Japonia in aproape 2007.Costa in jur de 700-900 lei si jocuri smechere ar fi cam: the last of us, baman arkham city, etc...

| anonim_4396 explică (pentru 79238):

Nu-ti funda pentru ca voi ceva mai mult...dar nu stiam ca e lansat in Japonia. Multumesc mult frate! Daca nu mai raspunde nimeni totusi iti primesti funda.

| anonim_4396 explică (pentru 79238):

Lol frate, sunt espert in info acum, stii ce-i amuzant? AVEAM TLOU INCLUS, IL AVEA UNCHIUL MEU rolling on the floor. Draguta consola, am 3 jocuri cumparate de taticu' pe ea si in rest sunt de la Cipica, unchiu'. Ah, apropo, am slim 111 GB. Am fost extraordinar de trist cand s-a terminat TLoU... M-am simtit gol :/... Am terminat jocul de 3 ori, acum a 4-a oara il incerc pe survivor. Prea multe DLC pe multiplayer, mai nimeni nu se mai joaca pe PS3. Trist.

2 răspunsuri: