Da, deci cel mai bine ar fi sa le spui prin telefon, si sa-i rogi, daca se poate sa-ti cumpere un xbox.
De ce prin telefon? Pentru ca daca le spui atunci cand te vei duce acolo, poate nu v-or avea bani destui, si poate pleci si tu fara xbox, si o sa fie si ei dezamagiti ca nu au putut sa ti-l cumpere.
Asa ca mai bine le spui prin tel acum, si ii rogi frumos, ca poate pana te duci tu la vara, ai xbox-ul, cu banii stransi de ei, si poate mai ajung banii si de un joc ca BF3
Au bani daca lucreaza in strainatate si le zici ca iti doresti de ziua ta un xbox 360 sau de craciun daca nu ti-l cumpara mai repede.
ILikeParAzitii, eu in fiecare vara citesc cate 10 carti, obligatoriu de la scoala, dar imi doresc si cate altceva, nu numai carti mai astept raspunsuri
Eu zic sa le zici de acum si cand ca idee si cand vor avea ei bani iti vor lua macar stiu ce iti doresti.
Eu zic sa le zici asa:
Mama (tata, parinti) am mers la un prieten si m-am jucat pe un xbox si a fost super tare. Nu vrei sa imi iei si mie unul dar nu neaparat acum cand poti si ai timp si 2 jocuri ca sa ma pot juca pe el: Battlefield 3 si Assassin's Creed Revelations. Te rog mult!
Sper sa mearga :*
De cat sa dai 10 milioane pe ala mai bine citeste o carte sunt sigur ca ea te ajuta mult.
Aniu întreabă: