| RuSeS a întrebat:

Uitati cum sta treaba, am 14 ani si imi doresc foarte mult un Xbox 360, nu conteaza ce model, slim si alte din astea, imi place ideea sa stau in pat si sa joc un joc bun, de exemplu BF3 sau MW2 dar nu prea stiu cum sa le spun parintilor, adica ei inca nu stiu de mica mea pasiunea pentru Xbox, si costa vreo 10 milioane (lei vechi) dar mai sunt si jocurile, mie mi-ar fi de ajuns doar doua jocuri Battlefield 3 si Assassin's Creed Revelations, ambele pentru multiplayer. Dar mare problema, cum sa le spun alor mei? Adica nu le stiu reactia, ei mi-au mai cumparat ce am vrut, chiar tot ce am vrut, dar un Xbox 360 e cam deplasat, si scump, si nu l-as vrea imediat dupa ce le cer, cand au ei mai multe resurse financiare, poate peste o luna, doua, un an, macar sa am un Xbox 360, deci, sa le zic acum (prin telefon pentru ca ei sunt in Italia) sa le spun la vara cand ma voi duce acolo sau sa le spun prin alta cale, de exemplu cand mergem pe la un magazin sa zic " Ce frumos e Xbox-u asta! " stiti voi, sa le sugerez asta, poate ma trezesc cu PlayStation, urasc PlayStation-urile, ajutor please! big grin

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Da, deci cel mai bine ar fi sa le spui prin telefon, si sa-i rogi, daca se poate sa-ti cumpere un xbox.
De ce prin telefon? Pentru ca daca le spui atunci cand te vei duce acolo, poate nu v-or avea bani destui, si poate pleci si tu fara xbox, si o sa fie si ei dezamagiti ca nu au putut sa ti-l cumpere.
Asa ca mai bine le spui prin tel acum, si ii rogi frumos, ca poate pana te duci tu la vara, ai xbox-ul, cu banii stransi de ei, si poate mai ajung banii si de un joc ca BF3winking

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Au bani daca lucreaza in strainatate si le zici ca iti doresti de ziua ta un xbox 360 sau de craciun daca nu ti-l cumpara mai repede.

| RuSeS explică:

ILikeParAzitii, eu in fiecare vara citesc cate 10 carti, obligatoriu de la scoala, dar imi doresc si cate altceva, nu numai carti happy mai astept raspunsuri

| rigo23 a răspuns:

Eu zic sa le zici de acum si cand ca idee si cand vor avea ei bani iti vor lua macar stiu ce iti doresti.

| oanarcx a răspuns:

Eu zic sa le zici asa:
Mama (tata, parinti) am mers la un prieten si m-am jucat pe un xbox si a fost super tare. Nu vrei sa imi iei si mie unul dar nu neaparat acum cand poti si ai timp si 2 jocuri ca sa ma pot juca pe el: Battlefield 3 si Assassin's Creed Revelations. Te rog mult!

Sper sa mearga :*

| ILikeParAzitii a răspuns:

De cat sa dai 10 milioane pe ala mai bine citeste o carte sunt sigur ca ea te ajuta mult.